Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy párkapcsolatban a nőnek kell eldöntenie mikor legyen szex, vagy a férfinak?
közösen, egyik sem kényszerítheti rá a másikra az akaratát
24F
Mármint az első? Azt közösen.
Mármint a következő alkalom? Ahogy jön!
Én a valóságban azt vettem észre, hogy a nők azok, akik sokszor csak úgy "ártatlanul elvannak". Ezt arra értem, hogy éppen nem gondolnak a szexre, csak elvannak és olyankor a barátjuk kezdemény náluk szexet. Bújással, közel kerüléssel, csókkal, simogatással és ezekkel felkelti magának a nőnek a vágyát is a szexre.
Ez azért van, mert egyszerűen a férfiak azok, akik általában a nőknél többet gondolnak a szexre és úgy általában is (az élet más területein) a férfiak a kezdeményezőbbek a nőknél (gondoljunk csak az ismerkedésre).
Oké, van hogy a nő mászik a férfira, stb, de most én a 10-ből 7-8 alkalomról beszélek, a többségről.
A kérdés meg azért csalóka, mert úgy állítja be, mintha az egész szex dolog valami logikus, értelmi alapon mozogna, hogy akkor most az egyik megkérdezi a másikat, hogy ő akar-e a szexet. Miközben nagyon nem erről van szó. A vágyat fel kell kelteni, vagy felkel magától, de biztosan nem úgy működik hogy leültök és megbeszélitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!