Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen legyen az a pasi, akivel soha nem lennétek párkapcsolatban vagy szexkapcsolatban?
Igénytelen, buta, agresszív, önző, hazudós.
21L
-Igénytelen
-papucs
-anyuci kicsi fia
-önbizalomhiányos
-hazug
-lusta,egész nap tv előtt döglő pasi
-bamba,aki egy fűnyírót sem tud beindítani
-gyengébb fizikumú,mint én
22L
Igénytelen, ápolatlan, kövér, kopasz (direkt borotvált), kigyúrt, agresszív, beképzelt, önző, primitív, buta, nagyképű
Vagy épp állandóan depiző, önsajnáló, mindenki mást okoló (és meggyőzhetetlen)
De ide tartoznak még a nőgyűlölők, a valamiben szélsőségesek (vallás, politika, valamilyen eszme, stb)
a legfontosabb, hogy legyen köztünk kémia, érezzem a vibrálást, és humor.
most randiztam egy pasival, kivételesen egoista volt, csak magáról beszélt, megkérdezte, hogy milyen napom volt, és mikor el kezdtem volna válaszolni, már mondta is a magét tovább. agresszív volt, úgy csókolt meg, hogy odahúzott magához a hajamnál fogva. a csók borzasztó volt, nem is tudott csókolózni. buta, kisded humora volt, nem tudtam rajta nevetni. természetesen passzoltam, csak egy példa volt, hogy na ilyennel tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!