Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora kövérség vonzó nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora kövérség vonzó nektek még, ha a felesleg elég arányosan oszlik el a nő testén?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban "sikerült" eléggé meghíznom. 163 centimhez már 80 kiló felett vagyok, de arányosan oszlik el, általában kevesebbnek néznek.

Szexuálisan mennyire vonzó ez a kövérség? Vagy mennyit kellene fogynom, hogy ne zavarjon az ágyban?

Korombeli vagy kicsit fiatalabb pasik véleménye érdekel leginkább.

30/N

2017. júl. 27. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dobj képet, de az nem kicsit lehet, én 191cm vagyok és 98 kiló de full hájasnak látom magam.
2017. júl. 27. 23:10
 2/13 LazyJones ***** válasza:

Nem tudom, mennyire lehet számokra lebutítani az egészet. Ismerek nőt, aki 100 kiló környékén sem néz ki többnek 80nál, és olyat is, aki 45 kilósan is majdnem harmadával többnek tűnik. Az sem mindegy, hogy te mennyire érzed jól magadat a bőrödben, ha sugárzik belőled az önutálat emiatt, az mindenképp rontja a helyzetet. Amúgy meg ízlés kérdése, szerintem engem nem zavarna, ha minden más adott hozzá.

F35

2017. júl. 27. 23:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy kép segítene :)
2017. júl. 27. 23:11
 4/13 anonim ***** válasza:

hát ha jó helyen vannak a megfelelő arányok akkor sokaknak még bejössz

nekem pl a narancsbőr is izgató kicsit, lehet fura :D

mondjuk mindig is a teltebb alak vonzott

24F

2017. júl. 27. 23:12
 5/13 anonim ***** válasza:
10%

Nálam ez semennyire sem vonzó. Sőt taszító.

163hoz az 50kiló ami ok.

Nem bántani akarlak de gondolom őszinte választ vársz.

2017. júl. 27. 23:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Szexuális téren biztos vonzó, a legtöbb pasi, köztük magam is, imádják a rengő popsit dugni. De mondjuk a haverok közé már nem biztos, hogy elvinném a duci csajom.

Ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt. Nyilván az arc, alak, kisugárzás, öltözködés is rengeteget számít.

2017. júl. 27. 23:13
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

többen írtak meg képet kértek de tőled semmi rakció.

Csk olvasod és csipszet eszel ?? XDDDD

2017. júl. 27. 23:18
 8/13 anonim ***** válasza:
én kíváncsi lennék rád, küldhetnél priviben képet...
2017. júl. 27. 23:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, én 165 cm vagyok és 80-82 kg között mozog a súlyom. Homokóra alakom van, így igazából nem olyan vészes a szitu. Persze, ha tükörbe nézek, akkor látom, hogy van itt-ott egy kis plusz, vannak rosszabb napok, de végeredményben jól érzem magam a bőrömben. Soha nem volt problémám a pasizás vagy a párkapcsolatok terén, sőt az a tapasztalatom, hogy a férfiak többsége kedveli a telt idő okát. Szerintem tényleg nagyon sokat számít a kisugárzás. Ha jó kedvű vagy, sokat mosolyogsz, közvetlen vagy, jó a társaságodban lenni, az többet ér mint hogy XS méretű nadrágot tudj hordani. Biztosan lesz olyan, akinek nem fogsz így tetszeni, de ha változtatni akarsz, azt csak magad miatt tedd, ne mások miatt.
2017. júl. 28. 00:47
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

10

Persze nem kell lefogyni. Lesz olyan akinek mindegy.

2017. júl. 28. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!