Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kövérség vonzó nektek még, ha a felesleg elég arányosan oszlik el a nő testén?
Az elmúlt időszakban "sikerült" eléggé meghíznom. 163 centimhez már 80 kiló felett vagyok, de arányosan oszlik el, általában kevesebbnek néznek.
Szexuálisan mennyire vonzó ez a kövérség? Vagy mennyit kellene fogynom, hogy ne zavarjon az ágyban?
Korombeli vagy kicsit fiatalabb pasik véleménye érdekel leginkább.
30/N
Nem tudom, mennyire lehet számokra lebutítani az egészet. Ismerek nőt, aki 100 kiló környékén sem néz ki többnek 80nál, és olyat is, aki 45 kilósan is majdnem harmadával többnek tűnik. Az sem mindegy, hogy te mennyire érzed jól magadat a bőrödben, ha sugárzik belőled az önutálat emiatt, az mindenképp rontja a helyzetet. Amúgy meg ízlés kérdése, szerintem engem nem zavarna, ha minden más adott hozzá.
F35
hát ha jó helyen vannak a megfelelő arányok akkor sokaknak még bejössz
nekem pl a narancsbőr is izgató kicsit, lehet fura :D
mondjuk mindig is a teltebb alak vonzott
24F
Nálam ez semennyire sem vonzó. Sőt taszító.
163hoz az 50kiló ami ok.
Nem bántani akarlak de gondolom őszinte választ vársz.
Szexuális téren biztos vonzó, a legtöbb pasi, köztük magam is, imádják a rengő popsit dugni. De mondjuk a haverok közé már nem biztos, hogy elvinném a duci csajom.
Ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt. Nyilván az arc, alak, kisugárzás, öltözködés is rengeteget számít.
többen írtak meg képet kértek de tőled semmi rakció.
Csk olvasod és csipszet eszel ?? XDDDD
10
Persze nem kell lefogyni. Lesz olyan akinek mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!