Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik kicsit husisnak érzik magukat! Mit szólnátok ha a barátotok megmondaná nektek kerek perec hogy van rajtatok felesleg? Mert én így jártam.
Nekem mondania sem kellett, én mindennap edzek, hogy leadjam a fölösleget.
Nem mondja, de tudom, hogy a férfiak a vékony nőket szeretik, én pedig szeretek tetszeni neki.
"Mit szólnátok ha a barátotok megmondaná nektek kerek perec hogy van rajtatok felesleg?"
Közölném, hogy tisztában vagyok vele. Kérdés, hogy ez őt zavarja, vagy mégis mit kezdjek a kijelentésével? Mert attól, hogy közöl egy tényt, még nem tudom kitalálni, hogy mit is vár...
Volt egy pasim, aki nagyon tudott motiválni. Nem azt mondta, hogy van rajtam felesleg, hanem azt, hogy nagyon kívánatosnak tart, de ha még egy picit sportolnék is, akkor eszméletlen jó nő lehetne belőlem. Ugye hogy ez mennyivel motiválóbb, mint a kritika? Nálam legalábbis az volt, rövid időn belül csúcsformába jöttem... azóta, ha valaki degradáló megjegyzést tesz esetleg az alakomra, akkor el szoktam ezt mesélni... mert az, hogy vannak elvárásai, egy dolog. De azzal, hogy kritikaként közli, azzal nem segít, csak frusztrál. Én úgy nem tudok fogyni, hogy valaki kritizál! Ha segíteni akar, akkor legyen tényleg motiváló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!