Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora kövérség vonzó nektek még, ha a felesleg elég arányosan oszlik el a nő testén?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időszakban "sikerült" eléggé meghíznom. 163 centimhez már 80 kiló felett vagyok, de arányosan oszlik el, általában kevesebbnek néznek.
Szexuálisan mennyire vonzó ez a kövérség? Vagy mennyit kellene fogynom, hogy ne zavarjon az ágyban?
Korombeli vagy kicsit fiatalabb pasik véleménye érdekel leginkább.
30/N
2017. júl. 27. 23:08
11/13 anonim válasza:
Nekem volt egy nőm 90 kg körül volt!Azt vettem észre hogy nem tudom úgy megdöngetni mint az előző jóval vékonyabb csajom.pedig nincs kicsi csak valahogy a popsi felfogta az energiát.Imádtam a csöcsöket de megfogadtam hogy az ilyen csajt csak szopatni fogom a pasija mellett.😊
12/13 anonim válasza:
Nő vagyok azt szögezzük le az elején. Én 165 centi vagyok és 65 kiló homokóra alakom van, szépen eloszlik a súly rajtam, mégis állati kövérnek érzem magam és egy pár ember mondta is hogy fogyhatnék. Próbálkozok, de nehezen megy le a kiló. Én is 30 felett vagyok
13/13 anonim válasza:
Egy huszast le kell fogynod. Ez nagyon sok. Én 168/65 vagyok, és még igy is van hájam imitt amott. Már csak az egészséged miatt is. De én is voltam 80 felett, és tutira mondom, akkor alig tudtam pasizni, most, h husszal kevesebb vagyok, simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!