Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is úgy voltatok vele, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy voltatok vele, hogy hosszas várakozás és ábrándozás után az első szexuális aktus undorító és kiábrándító volt?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos igen :( . A női nemi szerv leginkább egy éti csiga testére emlékeztetett, a szaga pedig a húslére. Mindenütt szőrtüszők és anyajegyek, büdös nyálszag... A lány előtte rendesen tisztálkodott, és amennyire alaposan tudott, borotválkozott. Annyira rosszul voltam, hogy a hányinger jött rám. Most hogyan tovább, hogy lehet ezt mégis élvezetessé tenni?

2017. okt. 2. 22:23
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
20-as, kissé szélsőségesen fogalmazol, előbb lőném magam fejbe, mint hogy egy férfival együtt legyek, maradjunk inkább az aszexuálisnál, amit korábban említettem. Egyébként nem bánom az ilyen bejegyzéseket sem, mert tükröt állítanak nekem.
2017. okt. 6. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!