Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ha kéne várnátok több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha kéne várnátok több mint 1 évet?

Figyelt kérdés

Ha olyan lánnyal vagy együtt, akit tényleg szeretsz, és tudod hogy szeretne várni akkor az nektek "rossz", vagy természetes hogy vártok? (én 17 ő 18).

Legalább 1 év, hogy tudjam tatrós a kapcsolat(:

2017. jún. 10. 14:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%

persze, várnék. úgy hogy közben keresek alkalmit.

1 évig aki várni akar az inkább ne akarjon még kapcsolatot.

De ezt úgy is csak gondolod hogy majd 1 évet vársz vele..nem lesz az még fél év se. Ha pedig igen akkor annyit is ér a kapcsolat mert nem bízol benne.

2017. jún. 10. 14:53
 2/30 anonim ***** válasza:
76%

1 év után is lehet felszínes kapcsolat, vagy bármi, és komoly kapcsolat is lehet 1 hónap után

ez a próbatétel totál gyerekes tőled, mint nő mondom

akkor tedd meg amikor készen állsz, és akivel készen állsz

de ezt a te esetedbe még a komoly kapcsolatra is értem, mert korodhoz nem tűnsz elég érettnek, bocsi

2017. jún. 10. 14:56
 3/30 anonim ***** válasza:
Ha legalább van orális szex oda és vissza, akkor talán igen. Ha még ennyi sincs, akkor nem.
2017. jún. 10. 14:59
 4/30 A kérdező kommentje:
Mivel (szerintem) még elég fiatal vagyok, azért mondtam hogy várni szeretnék, nem feltétlenül azért hogy őt tegyem próbává...
2017. jún. 10. 15:03
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy gondolod...ennyire nem bíznál a partneredben, hogy legalább 1 évet kellene várnia??!!..erre csak azt tudom mondani, hogy nem is érdemelnéd meg ezt az "áldozatot"...
2017. jún. 10. 15:05
 6/30 anonim ***** válasza:
63%

Nem várnék, ahogy a legtöbb srác sem. Talán csak azok, akik attól félnek hogy nm találnának más lányt.

Nálunk én 17 éves voltam, a barátnőm 16, amikor 4 hónap után elvettük egymás szüzességét, de már egy hónappal korábban orálozni kezdtünk

Ha szüzességről van szó szerintem ilyen 3-4 hónap együtt járás az ami korrektnek mondható.

19/f

2017. jún. 10. 15:07
 7/30 A kérdező kommentje:
De ha emiatt szakítanál, valakivel, akkor nem is szereted igazán nem?...
2017. jún. 10. 15:10
 8/30 anonim ***** válasza:
87%

7

Nem, ez nem így van.

Ez a "nem is szereted igazán" dolog a világ legkönnyebb és leggyakrabban használt érzelmi zsarolása.

MINDENRE RÁ LEHET MONDANI HOGY "XY, TEHÁT AKKOR NEM SZERETSZ?"

A világ legegyszerűbb példája, csak hogy értsétek. Képzeld el kérdező hogy a barátod azt mondja

"1 évig akarsz váratni engem? Tehát nem szeretsz?"

Na ez ugyanolyan "jogos" lenne a részéről mint az amit te csinálsz

2017. jún. 10. 15:20
 9/30 anonim ***** válasza:
80%
így, ahogy a 8as mondja :D
2017. jún. 10. 15:25
 10/30 anonim ***** válasza:
Rossz persze szexualisan.
2017. jún. 10. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!