Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha kéne várnátok több mint 1 évet?
Ha olyan lánnyal vagy együtt, akit tényleg szeretsz, és tudod hogy szeretne várni akkor az nektek "rossz", vagy természetes hogy vártok? (én 17 ő 18).
Legalább 1 év, hogy tudjam tatrós a kapcsolat(:
persze, várnék. úgy hogy közben keresek alkalmit.
1 évig aki várni akar az inkább ne akarjon még kapcsolatot.
De ezt úgy is csak gondolod hogy majd 1 évet vársz vele..nem lesz az még fél év se. Ha pedig igen akkor annyit is ér a kapcsolat mert nem bízol benne.
1 év után is lehet felszínes kapcsolat, vagy bármi, és komoly kapcsolat is lehet 1 hónap után
ez a próbatétel totál gyerekes tőled, mint nő mondom
akkor tedd meg amikor készen állsz, és akivel készen állsz
de ezt a te esetedbe még a komoly kapcsolatra is értem, mert korodhoz nem tűnsz elég érettnek, bocsi
Nem várnék, ahogy a legtöbb srác sem. Talán csak azok, akik attól félnek hogy nm találnának más lányt.
Nálunk én 17 éves voltam, a barátnőm 16, amikor 4 hónap után elvettük egymás szüzességét, de már egy hónappal korábban orálozni kezdtünk
Ha szüzességről van szó szerintem ilyen 3-4 hónap együtt járás az ami korrektnek mondható.
19/f
7
Nem, ez nem így van.
Ez a "nem is szereted igazán" dolog a világ legkönnyebb és leggyakrabban használt érzelmi zsarolása.
MINDENRE RÁ LEHET MONDANI HOGY "XY, TEHÁT AKKOR NEM SZERETSZ?"
A világ legegyszerűbb példája, csak hogy értsétek. Képzeld el kérdező hogy a barátod azt mondja
"1 évig akarsz váratni engem? Tehát nem szeretsz?"
Na ez ugyanolyan "jogos" lenne a részéről mint az amit te csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!