Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha kéne várnátok több mint 1 évet?
Ha olyan lánnyal vagy együtt, akit tényleg szeretsz, és tudod hogy szeretne várni akkor az nektek "rossz", vagy természetes hogy vártok? (én 17 ő 18).
Legalább 1 év, hogy tudjam tatrós a kapcsolat(:
Mire várjunk? Én nem várok semmire. Az idő a legnagyobb kincs. Senki és semmi miatt nem éri meg várni egy olyan dologra, amit valójában semmi sem akadályoz, amit akár most is csinálhatnánk.
Az meg a másik, hogy aki valóban szerelmes, az nem tud várni, még ha akarná sem. Folyamatosan dugni akar. Ez a normális, természetes.
Én a Barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt, és még nem volt szex. De kézzel, szájjal csináljuk egymásnak!:) Mostanában egyre többször beszélünk a szexről, hamarosan szerintem fogunk szexelni.
Ha szeretsz valakit akkor emiatt nem fogsz vele szakítani! Jobb mintha első randinál szexelni akarna. A lányok nem szeretik elsietni, mint fiúk!:D
18L és 19F (szüzek vagyunk mindketten)
12
Ez meg a másik. A szerelem és a szexualitás az emberek 99%-ánál összetartozó és elválaszthatatlan dolog (mármint hogy akibe szerelmes vagy, azzal le is akarsz feküdni). Akibe szerelmes vagyok, azzal szeretkezni szeretnék, hogy neki és nekem is jó legyen.
Nyilván értjük hogy egy szűz lányt nem lehet az első randin lefektetni, meg szűz lánynál okés várni pár hónapot, de az 1 év egyszerűen nevetséges.
14
"Ha szeretsz..."
Olvasd el a 8. választ
Otthagynám a francba.
Gondolj bele: Egy évből sok-sok idő eltöltése, sok-sok kölcsönös energiabefektetés, rengeteg erőfeszítés...
Nehogy már egy év után derüljön ki, hogy nem illetek össze szexuálisan.
Pár hónap még belefér.
Nő vagyok, voltam én is 17 éves szűz lány, de nevetséges az elképzelésed, ne haragudj, és fordított esetben én sem vártam volna ennyit egy férfire/fiúra. Nem kell az első randin ágyba ugrani, de egy évet váratni is túlzás valakit. Egy kapcsolat komolyságát, az egymás iránt érzett szerelem, szeretet mértékét nem az határozza meg, hogy mennyi idő után feküdtetek le.
Teljesen érthető, ha te még nem érzed magad készen a szexre, de akkor ne kezdj kapcsolatba addig, mert egy kapcsolat szerves része a szex. Ez a "ha szeret, akkor vár rád" meg szimplán egy szar érzelmi zsarolás. Joggal neked lehetne szegezni a kérdést, hogy akkor te őt nem szereted, ha nem fekszel le vele?
Lepontoztatok az első válaszolót,de ha faszi lennék én is ezt csinálnám.
Én nagyon szeretem a férjemet,de ha egy évig nem dugna meg az elvei miatt nagyon,de nagyin sokszor félre lépnék.
Ez nem elvárható egy egészséges fiatal sráctól,aki szeret,akinek bejössz és kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!