Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha kéne várnátok több mint 1 évet?
Ha olyan lánnyal vagy együtt, akit tényleg szeretsz, és tudod hogy szeretne várni akkor az nektek "rossz", vagy természetes hogy vártok? (én 17 ő 18).
Legalább 1 év, hogy tudjam tatrós a kapcsolat(:
20
Azzal van a baj hogy félrelépnétek, ahelyett hogy elváltok.
Oké, ha már van gyerek ez nehezebb döntés, de egy párkapcsolatban gyerek nélkül nem a megcsalás, hanem a szakítás a jó megoldás, így is hogy az a nehezebb
22
Azért kell várnod mert így döntöttél.
Mit mondj? Mond azt hogy "belőlem nem csinálsz hülyét, szia!"
23
Ezzel nagyon nincs problémám mert 14 éves, de ez a 4 év szerintem sok
Főleg hogy a melltartós meg ilyen képek napi szinten vannak, esténként telefon beszélgetés közben maszti is 2 naponta kb.
De ő ragaszkodik ahoz hogy 18 évesen veszítse el, arról lehet szó hogy meggondolja magát vagy semmi esély erre?
Ezt inkább kikéne írnom kérdésbe xD
Majd meglátom xDD
25
Szerintem mondhat bárki bármi 14 az nagyon korai lenne, szóval rendes tőled hogy nem erőlteted a dolgot és vársz!
Egyébként te hány éves vagy?
26
15
Szeretem és megértem hogy nem akarja most elveszteni, de 16-17 körül nem lenne korai szerintem
Persze, tulajdonképpen akkor már nem korai:)
Ui:Végre egy normális válaszoló!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!