Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg baj, ha szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baj, ha szeretek várni a szexszel?

Figyelt kérdés

A közelmúltban randevúztam egy pasival, aki ugyan azt állította, hogy komoly kapcsolatra vágyik, már a második, harmadik randin azt kérdezgette, nálam mennyi idő míg lefekszem valakivel? Azt válaszoltam neki, hogy nincs konkrét időhatár, csak van egy pont, amikor már eléggé meg tudok bízni valakiben, és onnantól mehet a menet. Aztán persze jöttek a következő találkozások, de egyszerűen nem akartam még lefeküdni vele, ő meg csak nyomta a dumát, szóval mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk.

Nem vagyok szűz, vagy ilyesmi, de tényleg ekkora gond, ha nekem nőként kell némi idő, míg belemegyek valakivel a szexbe? Egyébként A pasival olyan 1 és fél hónapig ment ez a randizgatás. Eddig, mióta nem vagyok szűz, a leghosszabb idő egy kapcsolatban 2 hónap volt, amit vártam a szexszel, a legrövidebb pedig 1. Szerintem ez nem olyan hosszú idő...

2016. nov. 7. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

NEM!

A szex számomra egy bizalmas, intim dolog, egy kapcsolatnak a kiteljesedése, és nem pedig a beugró.

Egyébként ez annyira olcsó duma... bizonygatja, hogy ő komoly kapcsolatot akar, de közben meg csak a d*gásra gondol. Na, itt bukik ki, hogy tényleg komolyan gondolja-e, vagy egyszerűen csak azt mondta, amit hallani akartál.

F

2016. nov. 7. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sincs veled gond. Kell a szex is, de sok más is, ami egy kapcsolatban fontosabb.
2016. nov. 7. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Nincs gond veled.

De én nőként mondom, hogy hülyeség várni.Nem érdekel milyen mégis az ágyban?

Én sem tizenévesen, sem huszonévesen nem várakoztattam magunkat, 30 felett meg nyilván már ez egy lényeges része a kapcsolatnak.

Persze ha nem kívánod a szexet, vagy frigid vagy, akkor érthető a várakozás.

2016. nov. 7. 14:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Kívánom a szexet, ha valakivel belemegyek, akkor mehet az orál, az anál, minden, csak idő kell, míg valakiben megbízom.
2016. nov. 7. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen baj. Miért kell ekkora szűzqurvának lenni? Azt hiszed ettől majd értékesebb leszel. Értelmes férfi elhajtja az ilyet.
2016. nov. 7. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Nő vagyok.

Volt már olyan párkapcsolatom, ahol nem illettünk össze szexuálisan (eltérő szexkultúra, igényszint, stb.). Nekem a bizalomhoz többek között az is kell, hogy tudjam, szexuálisan IS összeillünk, rábízhatom magam a partneremre, nem tudom elkülöníteni a szexet a szerelemtől.

A másik, hogy a mostani páromnál értettem meg, hogy egy szexuálisan aktív férfi számára felér a kínzással, ha ott van a közelében a szeretett nő, és álló farokkal kénytelen végigszenvedni számtalan randit, miközben semmi másra nem tud koncentrálni, csak arra, hogy a merevedését leplezze valahogy.

2016. nov. 7. 15:19
 7/10 János Gilján ***** válasza:

A hatos megmondta a frankót! Viszont azt hozzáteszem, ha nem érezted, hogy le akarsz feküdni a sráccal, akkor jól tetted, hogy nem tetted.

A jelen esetben egyetlen dolog lehet csak gáz, ha te is akarod az együttlétet, de "elvi okokból" inkább megálljt parancsolsz. Cselekedj aszerint, amit helyesnek érzel!

2016. nov. 8. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindig, most is kilógok a sorból, és különvéleményt fogalmazok meg. Kétségtelen ugyanis, hogy szükség van arra, hogy megismerjük a másikat szexuálisan. Szükség van arra, hogy tudjuk, összeillünk-e egyáltalán, vagy csak felesleges köröket futunk le. Csakhogy arra is szükség van, hogy a pasi bebizonyítsa a férfiasságát. Nem az ágyban, hanem még előtte. És a férfiasság ismérvébe vastagon beletartozik az, hogy el tudja-e venni a csaj eszét? Milyen férfi az, aki mellett a nő stopperrel méri az időt, hogy jajistenem, lefeküdhetek már vele, vagy cédának tart, ha megteszem? Nem, gyerekek! A férfi harcolja ki magának a jogot a kiszemelt nő ágyékára. Ha nem sikerül, tanuljon még. Kétségtelen, hogy kényelmetlen dolog álló fässzal randizni, de valljuk be; az életünkben csak annak van igazi becsülete, akiért/amiért megszenvedtünk.
2016. nov. 8. 11:32
 9/10 János Gilján ***** válasza:
Kb ugyanazt mondtuk, uganis ha nem érezte, hogy le akar feküdni a sráccal, akkor annak nem sikerült elvenni a kérdező eszét. Az viszont továbbra is gáz (szerintem), ha az ész el van véve, de valami elv miatt a leányzó mégis kimenekül. Erre persze mondhatod, hogy amelyik fiatal lány eldobta az eszét, azt nem fogja érdekelni semmilyen elv, de azért ez nem ilyen egyszerű. Van aki csúcsra felizgulva is képes valamilyen tiltás miatt megálljt parancsolni. Viszont mindez nem vonatkozik a kérdezőre, mert ő bizony nem lett megbolondítva az adott helyzetben és éppen ezért jól tette, hogy nem bólintott rá egy nem kívánt szexre.
2016. nov. 8. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:

"ha az ész el van véve, de valami elv miatt a leányzó mégis kimenekül"

Nem egyről beszélünk. Ha az ész el van véve, akkor sem elvek, sem észérvek ne rúgnak labdába. Három az egy ellen, és a csajnak esélye sincs. (Három az egy ellen, mert egy a pasi, egy a csaj, és egy a csaj vágya.)

2016. nov. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!