Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj, ha szeretek várni a szexszel?
A közelmúltban randevúztam egy pasival, aki ugyan azt állította, hogy komoly kapcsolatra vágyik, már a második, harmadik randin azt kérdezgette, nálam mennyi idő míg lefekszem valakivel? Azt válaszoltam neki, hogy nincs konkrét időhatár, csak van egy pont, amikor már eléggé meg tudok bízni valakiben, és onnantól mehet a menet. Aztán persze jöttek a következő találkozások, de egyszerűen nem akartam még lefeküdni vele, ő meg csak nyomta a dumát, szóval mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk.
Nem vagyok szűz, vagy ilyesmi, de tényleg ekkora gond, ha nekem nőként kell némi idő, míg belemegyek valakivel a szexbe? Egyébként A pasival olyan 1 és fél hónapig ment ez a randizgatás. Eddig, mióta nem vagyok szűz, a leghosszabb idő egy kapcsolatban 2 hónap volt, amit vártam a szexszel, a legrövidebb pedig 1. Szerintem ez nem olyan hosszú idő...
NEM!
A szex számomra egy bizalmas, intim dolog, egy kapcsolatnak a kiteljesedése, és nem pedig a beugró.
Egyébként ez annyira olcsó duma... bizonygatja, hogy ő komoly kapcsolatot akar, de közben meg csak a d*gásra gondol. Na, itt bukik ki, hogy tényleg komolyan gondolja-e, vagy egyszerűen csak azt mondta, amit hallani akartál.
F
Nincs gond veled.
De én nőként mondom, hogy hülyeség várni.Nem érdekel milyen mégis az ágyban?
Én sem tizenévesen, sem huszonévesen nem várakoztattam magunkat, 30 felett meg nyilván már ez egy lényeges része a kapcsolatnak.
Persze ha nem kívánod a szexet, vagy frigid vagy, akkor érthető a várakozás.
Nő vagyok.
Volt már olyan párkapcsolatom, ahol nem illettünk össze szexuálisan (eltérő szexkultúra, igényszint, stb.). Nekem a bizalomhoz többek között az is kell, hogy tudjam, szexuálisan IS összeillünk, rábízhatom magam a partneremre, nem tudom elkülöníteni a szexet a szerelemtől.
A másik, hogy a mostani páromnál értettem meg, hogy egy szexuálisan aktív férfi számára felér a kínzással, ha ott van a közelében a szeretett nő, és álló farokkal kénytelen végigszenvedni számtalan randit, miközben semmi másra nem tud koncentrálni, csak arra, hogy a merevedését leplezze valahogy.
A hatos megmondta a frankót! Viszont azt hozzáteszem, ha nem érezted, hogy le akarsz feküdni a sráccal, akkor jól tetted, hogy nem tetted.
A jelen esetben egyetlen dolog lehet csak gáz, ha te is akarod az együttlétet, de "elvi okokból" inkább megálljt parancsolsz. Cselekedj aszerint, amit helyesnek érzel!
"ha az ész el van véve, de valami elv miatt a leányzó mégis kimenekül"
Nem egyről beszélünk. Ha az ész el van véve, akkor sem elvek, sem észérvek ne rúgnak labdába. Három az egy ellen, és a csajnak esélye sincs. (Három az egy ellen, mert egy a pasi, egy a csaj, és egy a csaj vágya.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!