Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha olyat szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyat szeretek aki nem lehet az enyém?

Figyelt kérdés
Nem nős/foglalt pasiról van szó. Csak ismerkedtünk,de az elején nem mutattam ki felé,mert nem akartam sérülni ,már szóba sem állunk egymással. Apró dolgokon veszekedtünk. És.azt mondtam neki,hogy bánom ,hogy megismertem. Szeretnék kibékülni vele,de nem merem keresni,mert vérig sértett. De szeretem,és úgy érzem meg tudnék neki bocsájtani.Mit tegyek?
2016. okt. 27. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele
2016. okt. 27. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó de hogy?
2016. okt. 27. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerinted hogy...?
2016. okt. 27. 17:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom megkeresni. Közös ismerős jó ötlet lenne?
2016. okt. 27. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Azután sértett meg, h elmondtad neki az erzeseidet? Ha o nem ker belőled (bocsi a megfogalmazasert), akk hagyd sztem. Nem érdemel meg az ilyen pasi
2016. okt. 27. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Szeress engem.
2016. okt. 27. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!