Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszek egy sráccal csak, mert kívánom a szexet, de nem szeretem akkor r*b*nc leszek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 19:30
1/16 anonim válasza:
Nem, de akkor hadd legyek már veled én is 1-2x :D
2/16 anonim válasza:
Ribi akkor leszel, ha lefekszel egy sráccal, és ő dolga végeztével otthagyja neked a menet árát.
Ha kivánod a szexet és lefekszel valakivel, akkor egy egészséges, érett nő leszel. Hogy mások mit gondolnak rólad, az nem a te dolgod...
5/16 anonim válasza:
Nem
Csak akkor ha több pasival is le fekszel ilyen alapon
6/16 anonim válasza:
Sokak szemében igen. Ezert érdemes figyelni arra, hogy ne sokan tudjak meg.
7/16 anonim válasza:
Nem, csak akkor ha ezt rendszeresen, állandóan csinálnád különféle pasikkal.
Néha-néha belefér, de ezt a néhát úgy értem, hogy pár évente egyszer, vagy ilyesmi.
8/16 anonim válasza:
A közerkölcs egyre szabadszelleműbben viszonyul a női szexuális szabadossághoz. Idősebbek többsége, középkorúak nagy része is általában ezt szigorúban ítéli meg, fiatalok közül ikább csak azok, ahol konzervatívabb az értékrend.
9/16 anonim válasza:
Nyilván. A pasi is csak úgy használna, mint a papírzsepit. Beléd engedte, majd kuka... :))
10/16 RRR válasza:
ha nem vered nagydobra,akkor nem !
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!