Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén miért szeretitek az orális aktust?
Én azért szerezem kapni, mert csak csikló által van orgazmusom, és jobb érzés, lágyanb, nedvesebb, ha nyelvvel csinálják, mint ujjal.
Gondolom, az nem szereti kapni, akinek van hüvelyi orgazmusa és/vagy elégedetlen a puncija kinézetével.
Aki nem szereti, annak nem tudom, miért nem tetszik. Én szeretem érezni az ízét,illatát, érezni ahogy folyik le a torkomon, elképzelem h lent is úgy mozogna ki-be, mint ahogy a számban és persze szeretek örömöt okozni.
22/N
Utolsó, ezt lehet, hogy nem fogod elhinni, de vannak olyanok, akiket szexuálisan csak az fűt, hogyha ők kapnak, és minél kevesebbet kell adniuk (leginkább egyáltalán nem kell és mindent csak ők kapnak). Voltam ilyen kapcsolatban másfél évig régebben. A magyarázat erre az lehet, hogy az önzőség már a mély alapszemélyiségbe van kódolva, amiből a szexuális orientáció összetettsége is gyökerezik. Ez pedig az érzelmi intelligencia fejletlenségéből fakad.
Ez az összefüggés egyébként ellenpéldaként is megfelelt másik kapcsolatomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!