Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha a párotok mással akar szexelni?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy odaáll elétek és azt mondja, hogy xy-al akar szexelni. (nem lelkizni, nem beszélgetni csak szexelni)

Konkrétumokra lennék kíváncsi, hogy mégis miért bántó ez. Pl. kevesebbnek érzitek magatokat, mert nem tudtátok kielégíteni vagy féltékenyek vagytok vagy féltek, hogy a másikkal jobb lesz mint veletek ...

Nem kötözködni akarok, hanem jobban megérteni, hogy miért érzi ilyenkor megbántva magát az ember.

2017. szept. 25. 23:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Mert amikor együtt vagyok valakivel akit szeretek fel sem merül bennem, hogy más nővel lefeküdjek, még hármasban sem, ami sok férfi nagy álma. Ha nem érzi ugyan azt és más férfiakkal akar szexelni, akkor az nem szerelem.
2017. szept. 26. 01:06
 32/36 anonim ***** válasza:
54%
Mert hatalmas döfés lenne a lelkemnek, hogy mellettem másra vágyik. De egyébként sem fér bele az ilyesmi egy kapcsolatba.
2017. szept. 26. 01:50
 33/36 anonim ***** válasza:
66%
Nem baj, szexelhet is, ha nézhetem.
2017. szept. 26. 05:20
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Te megadtad a választ a kérdésedben. Pontosan azért érzem magam megbántva, sőt, nem megbántva, hanem fáj, mert:

kevesebbnek érzem magam, mert nem tudtalak kielégíteni, féltékeny vagyok és félek, hogy a másikkal jobb mint velem ... Plusz még arra gondolok, hogy nem szeretsz. Itt magamból indulok ki. Ha én valakit szeretek, akkor ugyan masnak is főzök kávét, sőt elmegyek a ferfi barátommal is moziba meg vacsorázni is, de tényleg kizárolag a szerelmem bőrét akarom simogatni és érezni, és másra nem vágyom. Rá viszont folyamatosan. Es ez a vágy nem az agyamból jön, ahol eldöntöm, hogy mit tehetek és mit nem egy párkapcsolatban, hanem a zsigereimből. Ott nincs is döntéshelyzet. Szóval, magamból indulok ki, amikor fáj, ha mással szexelsz. Persze Te férfi vagy. Pár ferfi masképp működik mint a nők. (Es pár nő is másképp működik mint a nők).

2017. szept. 26. 08:47
 35/36 anonim ***** válasza:

Én nyitott vagyok a szexre más emberekkel és ezt párom is tudja. Ha ő szeretne valami extrémebbet kipróbálni és ehhez egy idegen pasi kell, azt teljesen megértem.

DE

Ha oda jönne hozzám, hogy a Petivel akar szexelni és nyugi csak szex és semmi, akkor kiakadnék, mert miért éppen a Petivel.

Ha azt mondja, akar egy idegen pasival szexelni, oké, de ha konkrétan csak egy pasival akar, az azt jelenti, hogy nem csak szexet akar, ott érzelem is van.

2017. szept. 26. 11:30
 36/36 anonim ***** válasza:
Szerintem meg is válaszoltad a kérdésedben: "kevesebbnek érzitek magatokat, mert nem tudtátok kielégíteni vagy féltékenyek vagytok vagy féltek, hogy a másikkal jobb lesz mint veletek ..." az ember félti a meglévő jót, fél tőle, hogy elveszítheti azt, aki számára a legfontosabb. A legtöbb ember fél a magánytól, és bizonytalan magával szemben. A megcsalás ezt a kettőt erősíti, hiszen még bizonytalanabb leszel saját magadban,még kevesebb lesz az önbizalmad, és magányosabb leszel, hisz már nem csak te vagy az egyetlen a párod életében.
2017. szept. 27. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!