Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha a párotok mással akar szexelni?
Tételezzük fel, hogy odaáll elétek és azt mondja, hogy xy-al akar szexelni. (nem lelkizni, nem beszélgetni csak szexelni)
Konkrétumokra lennék kíváncsi, hogy mégis miért bántó ez. Pl. kevesebbnek érzitek magatokat, mert nem tudtátok kielégíteni vagy féltékenyek vagytok vagy féltek, hogy a másikkal jobb lesz mint veletek ...
Nem kötözködni akarok, hanem jobban megérteni, hogy miért érzi ilyenkor megbántva magát az ember.
Te megadtad a választ a kérdésedben. Pontosan azért érzem magam megbántva, sőt, nem megbántva, hanem fáj, mert:
kevesebbnek érzem magam, mert nem tudtalak kielégíteni, féltékeny vagyok és félek, hogy a másikkal jobb mint velem ... Plusz még arra gondolok, hogy nem szeretsz. Itt magamból indulok ki. Ha én valakit szeretek, akkor ugyan masnak is főzök kávét, sőt elmegyek a ferfi barátommal is moziba meg vacsorázni is, de tényleg kizárolag a szerelmem bőrét akarom simogatni és érezni, és másra nem vágyom. Rá viszont folyamatosan. Es ez a vágy nem az agyamból jön, ahol eldöntöm, hogy mit tehetek és mit nem egy párkapcsolatban, hanem a zsigereimből. Ott nincs is döntéshelyzet. Szóval, magamból indulok ki, amikor fáj, ha mással szexelsz. Persze Te férfi vagy. Pár ferfi masképp működik mint a nők. (Es pár nő is másképp működik mint a nők).
Én nyitott vagyok a szexre más emberekkel és ezt párom is tudja. Ha ő szeretne valami extrémebbet kipróbálni és ehhez egy idegen pasi kell, azt teljesen megértem.
DE
Ha oda jönne hozzám, hogy a Petivel akar szexelni és nyugi csak szex és semmi, akkor kiakadnék, mert miért éppen a Petivel.
Ha azt mondja, akar egy idegen pasival szexelni, oké, de ha konkrétan csak egy pasival akar, az azt jelenti, hogy nem csak szexet akar, ott érzelem is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!