Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha a párotok mással akar szexelni?
Tételezzük fel, hogy odaáll elétek és azt mondja, hogy xy-al akar szexelni. (nem lelkizni, nem beszélgetni csak szexelni)
Konkrétumokra lennék kíváncsi, hogy mégis miért bántó ez. Pl. kevesebbnek érzitek magatokat, mert nem tudtátok kielégíteni vagy féltékenyek vagytok vagy féltek, hogy a másikkal jobb lesz mint veletek ...
Nem kötözködni akarok, hanem jobban megérteni, hogy miért érzi ilyenkor megbántva magát az ember.
"Az a baj, hogy szerintem az emberek 70%a gondol ilyenre, de mivel tudja hogy ez forditva nem mukodne igy letesznek a dologrol."
Az ilyen emberek önzők.
Azért sajnos,mert a legtöbb ember a partnerét a tulajdonának tekinti.
A féltékenység az,ami belőlem pl 100%-osan hiányzik.
Annyira a párkapcsolatra sincs igényem,de ha lenne is,biztosan valami "lazább" kapcsolatot tudnék elképzelni,ahol mindketten szabadságot adunk a másiknak.
Ez nem a csak szexuálisan,hanem minden értelemben értendő.
Sajnos az emberek többsége képtelen erre,mert ahogy mondtam,megalázónak,kevesebbnek érzik magukat.
"Nem tudtam teljesíteni a vágyait"-Szerintem ez egy nagy marhaság.
Az ember igazán nem a monogámiára van kódolva,idővel a legjobbat is megunod,és másik legjobbra vágysz,vagy olyan is lesz,hogy egy kevésbé csinos partnert választasz,pont azért,mert már annyit tökéletes volt,hogy azt is meguntad.
Ezért látsz a városban olyat párokat,hogy az egyik sokkal jobban néz ki a másiknál,és nem érted.
"Nekem azért rossz, mert számomra a szex a párkapcsolat része."
Létezik szex,párkapcsolat nélkül is.
Ha találsz pl egy tökéletes partnert,akivel az élet minden területén egyetértetek,de nem jó a szex,akkor inkább választasz egy olyat,akivel jobb,de a többi dolog nem?
Jó szeretőt könnyebb találni,mint ÉLETTÁRSAT(direkt nagybetűvel írtam,nehogy pejoratív értelemben értendő legyen).
Férfi vagyok és őszintén válaszolok:
Szerintem - és most általánosítok - a férfiak (90%) :D arra vágynak, hogy legyen egy olyan élettársuk, aki csak velük törődik lelkileg is és testileg is (feleség). Mindemellett pedig arra vágynak a hapsik, hogy minden nap más tinipuncival szexelhessenek gátlástalanul és önfeledten, mint a vadállatok amikor elveszítik a fejüket. Tehát vágynak egy fix érzelmi kötődésre (feleség) és vágynak a sok sok tinipuncira szexuális értelemben. Ez a kettősség minden önmagához őszinte hapsiban megvan szerintem. Nyilvánvaló, hogy ez a kettősség nem fér meg erkölcsileg egymás mellett, ezért ha valaki lelki társra lel, akkor jobb esetben elnyomja magában a tinipuncik iránt érzett vágyakozásait és megmarad annál az egy nőnél, akihez érzelmileg kötődik és aki a fix pontot jelenti a férfi életében. Természetesen - megint általánosítok - ha jön egy tinipunci, akkor szinte biztos, hogy nem fog neki nemet mondani, akármennyire is imádja a feleségét. A lelki társ és a tinipuncik is csodálatosak. Ettől még a lelki társadat egy életre hazavághatod a tinipuncizásaiddal. Minden hapsi döntse el, hogy számára mi mennyit ér és mit hogyan csinál. Őszinte voltam. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!