Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnátok írni, akár egy hasonlattal, hogy milyen érzés szexelni? 18/F
Ha maszturbáltál már, akkor mindent tudsz.
Nem vagyok trófeagyűjtő, eddig 5 lánnyal voltam együtt, semmi pluszt nem nyújtott az intim együttlét az önkielégítéshez képest. Ugyanúgy felállt, ugyanúgy stimulált, ugyanúgy spricceltem, mint amikor kézzel csinálom. Ennyi.
29/F
Jobb mint a maszti. :D Nyugi. Sokkal-sokkal jobb!
L
Semmi. Max annyi, hogy nem te ingereled magad, hanem a lány. De érzésre, átélésre ne számíts semmi különbségre!
Ugyanazt megkapod a saját kezedtől, mint egy nőtől.
Max az orális részt lehet számodra érdekes kipróbálni, de én megundorodtam tőle, mert az egyik lány olyan durván felkarcolta a bőrt a fogával, hogy elkezdett vérezni.
#2-es voltam.
Figyelj, nem azt mondtam, hogy ne próbáld ki. Csak hogy ne számíts túl nagy különbségre, ne állj neki túl nagy elvárásokkal. Semmi pluszt nem nyújt az önkielégítéshez képest, csak a szituáció más.
Abban viszont tényleg érdemes mérlegelni, hogy megéri-e így neked az, hogy "sírj" egy nőnek a szexért. Manapság ha találsz egy olyat, akit hetente egy alkalommal rá lehet venni, az már nagy szó.
Mert azon felül, hogy nekik az egész szex csak egy teher, kényszer a pasizáshoz, csinálniuk kell, mert így tudják manipulálni az arra vevő férfiakat. Sajnos sok pasit sakkban tarthatnak a szexel, és ezt ők is tudják, és így még ha kényszer is nekik, de megalkusznak vele, mert szükségessé teszi ahhoz, hogy pasit szerezzenek, aki segít nekik életben maradni.
Nálam ott bukott el a dolog eddig minden alkalommal, hogy mikor be akartak zsarolni a szexel, csak nevettem egyet, hogy nem vesztettem semmit. És az már nem tetszett nekik, hogy nem tudnak irányítani, nem az lesz, amit ők akarnak...
#2-es/#5-ös voltam.
Kettesötös, nőként mondom, hogy ostobán általánosítasz, ráhúzod a saját tapasztalataidat más nőkre, és eltántorítod a kérdezőt. Kedves kérdező, ne higgy neki. Egyáltalán nem ilyenek a nők, a többségük legalábbis. Ő sz ar nőkkel kezdett ki, ennyi.
A kérdésedhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy mi a párommal van, hogy naponta szexelünk, és bár tudom, hogy szokott masztizni, mindig megkapom, hogy sokkal jobb érzés a szex.
A nők csak a hatalomért dugnak...Lol. Te jó ég... :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!