Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnátok írni, akár egy hasonlattal, hogy milyen érzés szexelni? 18/F
Szexelni tényleg csak ilyen áh beteszed, jó-jó, elmész aztán hagysz aprót az éjjeliszekrényen taxira.
A szeretkezés más. Ezt csak azok az emberek tapasztalják meg akik szeretik egymást, vonzódnak egymáshoz és bíznak egymásban. A szex a test öröme, a szeretkezés a lélek kielégülése is.
#11-es vagyok
A nőknél elég nehéz elérni az orgazmust, a hüvelyit. Mert sok dologra kell figyelni. Ne fázzon, ne fájjon semmije, ne érezze magát kényelmetlenül, vetkőzze le a gátlásait, bízzon a férfiban. Van nő aki középkorára sem élvezett el még egyszer sem.
De a férfiaknál is van ilyen. Amikor nem az van hogy elmész a csajban, a melleire vagy a szájába, hanem amikor izzadtok, lihegtek, más világba kerültük, és az orgazmus nálad is teljesen más lesz. Az egész tested bele fog remegni, utána csak összezuhansz (jó értelemben) és csak lihegsz percekig.
Őszintén mondom, ne szexelni akarj, hanem szeretkezni. Remélem lesz ilyenben részed! :)
:D az ilyen kettes féléktől óvjon meg az ég téged! :D
A maszti és az igazi szex az ég és föld. Óvszerrel ugyan sokkal tompább érzés de az óvszer nem kényelmi eszköz.
Erre nincs hasonlat. Ha nézel főzőműsort vagy megeszed azt a finomságot amit megfőztek az is ég és föld.
Amúgy ha gondolod kinyallak és akkor kaphatsz némi ízelítőt a különbségebkől. :D
30F
Kedves kérdező.
Ne hallgas rájuk, csőbe akarnak húzni. A hatalmuk és a létük függ, attól, hogy a szexet úgy adják el, hogy szeretkezés, érzelmek. Ezekkel szédítik a fiatalabb korosztályt. Ne dőlj be a kamu-reginek.
Rádásul döglött halszagú v. döglött nyúl szagú a vagina, s havonta vérzik...hát te tudod. Nem éri meg azt a sok...úgy mondom a nő, a vagina sok hűhó a semmiért. Csalódás, és taktikázás. Kemény világ.
Akinek a punci a döglött halat vagy bármilyen tetemet juttatja az eszébe az beteg!
A halszag sztereotíp baromság is általában olyanoktól terjed akik csak fotón láttak puncit v ott sem!
A szex és a szeretkezés pedig isteni dolog. Ne hagyd magad becsapni! Szerinted a világ miért van tele szexualitással bármerre is nézel? Na pont azért mert mindenki imádja!
35F
Jézus Krisztus oldalkocsis harci szekérben! Eldobom az agyam némelyik választól.
Hogy nincs különbség? Szerelem, az semmi? Amikor már attól elfog a bizsergés, hogy pusztán a másik levetett pulóverét látod meg. Úgy értem, nincs otthon senki, csak meglátod, és tudod, hogy az Övé. ( ez nem fétisizmus, az egész más)
Néha már komolyan kezdem elhinni, hogy itt valami rejtett és alattomos kasztráción esnek/ estek át a hímnemű egyedek.
Ezen jól felidegesítettem magam. Megyek letöltök egy random képet egy miniszoknyás , szűk blúzos nőről és kiverem . Mert hogy barátnőm nekem is. Buta vagyok hozzá és kifejezni sem tudom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!