Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagyok, és nagyom szeretem a barátomat, de vonzódok egy másik férfihoz. Mit tegyek, hogy elmúljon az érzés?
Figyelt kérdés
Állandóan rá gondolok, amitől nagyon bűntudatom van.2017. szept. 2. 20:11
1/16 anonim válasza:
Van az agyban egy ilyen kapcsoló gomb, na azt nyomd át off-ra, azt ennyi.
2/16 anonim válasza:
Semmit. Egyszerűen ne tegyél semmit. Most ez a legjobb, amit tehetsz. Ilyen minden hosszútávú párkapcsolatban legalább egyszer megesik, mert az ember gyarló. De emlékeztesd magad azokra a pillanatokra, amikor a párod iránt vonzódtál kezdetben ugyanígy, és persze arra a sok értékre, érzelemre, szeretetre, együtt töltött napra is, ami összeköt titeket a barátoddal.
De nem kell erőlködnöd, hogy elmúljon az idegen érzés, minél tiltottabbnak érzed, annál jobban fog kísérteni. Csak mindig az eszedre hallgass, és idővel túl leszel rajta! :)
Aztán jön egy újabb hullámhegy a pároddal, és iránta fogsz megint vonzódni, mint régen
3/16 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, talán a legjobb amit tehetsz, hogy a másodikként képbe került férfivel megszakítod, vagy legalább minimalizálod a kapcsolatot.
4/16 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok. Bárcsak működne amit a kettes írt. Ráadásul én már férjnél vagyok és ő is házas, kisgyerekkel. Nagyon nehéz :-( Pedig muszáj lenne minden kapcsolatba lépési lehetőséget megszakítani és idővel hátha elmúlik :-( Kitartást nektek is!
5/16 anonim válasza:
Végül is tényleg nagyon nehéz nem ráülni egy másik fickó farkára... Ha meg már arra vágysz, akkor a kapcsolatodon gondolkozz el. Kinek akarsz hazudni?
6/16 anonim válasza:
Nyilván nem fog ráülni a farkára, mert szereti a párját. Arról van szó, hogy ilyenkor az embernek már akkor is bűntudata van, ha sokat gondol a harmadik félre, vagy "úgy" gondol rá.
7/16 anonim válasza:
A kérdés alapján nekem nem egy házas, tapasztalt nőnek tűnik, ergo még fiatal, fogja magát és dobja a pasiját, élvezze ki az életet és igen is üljön rá annak a másiknak a farkára. Ennyi. Nem kell se magadat becsapni, se a jelenlegi párodat és a vágyaknak utat kell engedni. Inkább most, mint később három gyerekkel. (az előző voltam...)
8/16 anonim válasza:
Huhh előző, szerintem inkább hagyjuk, hogy ki az éretlen...
9/16 anonim válasza:
Persze, le lehet pontozni, de attól még megállja a helyét, amit írok. Ha nem a mostani fickótól telik be a pohár, akkor majd a következőtől, vagy az azt követőtől... Semmi értelme monogámnak lenni fiatalon, hogy több évet elherdálj az életedből, mielőtt tényleg családot alapítanál egy személlyel. A tiniszerelmek nagy része ugyanis elmúlik!
10/16 anonim válasza:
Itt minden nő más férfire vágyik nem a pasiára. Gyönyörűek vagytok mondhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!