Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagyok, és nagyom szeretem a barátomat, de vonzódok egy másik férfihoz. Mit tegyek, hogy elmúljon az érzés?
Én ilyenkor csak azokat a nőket (haha!) szoktam hiányolni, akik paralell férfi-esetekben azonnal megcsalást-szakítást visítanak, leprázzák a kérdezőt, a komplett férfinemet, mindenkit...
Nnomindegy.
Szóval ez egy teljesen hétköznapi dolog: mindenkivel megesik, hogy lát a párjánál jobbnak tűnő "falatot" - esetleg még esélyt is rá, hogy bekaphatja azt. Ezt hívjuk kisértésnek.
De...
Ilyenkor érdemes átgondolni erőst a dolgot: mit veszít az ember a dologgal és mit nyerhet (azért a feltételes mód, mert a párjáról sok mindent tud az ember, amit az újról legfeljebb csak sejt).
Azért öregszünk, hogy ne csak szivünk legyen, hanem eszünk is, no!
És hát a #9-essel sem értek egyet, mivel az említett kisértés minden korban előfordulhat: nincs olyan, hogy 100%-os védettség. Ergo ezzel a "szörnnyel" mindenkiek meg kell küzdenie legalább egyszer. (Jó esetben persze.)
Várhatsz hogy elmúljon.....vagy be is vallhatod neki ŐSZINTÉN A DOLGOT, hogy van valaki más akihez vonzódsz, és hogy nagyon sajnálod de nem tehetsz róla.... ezek után ha a kapcsolatotokban eddig volt hiba és tényleg szeretitek egymást akkor egy pár nagyobb vita és rengeteg feszültség között melléd fog állni, meg fog érteni, szeretni fog, együtt megbízva egymásban túlélitek, remélhetőleg ez a próba által a kapcsolatok új erőre is kap majd....... de bármit is teszel tudd, hogyha igazán szereted akkor őszinte vagy, ha őszinte vagy bevallod, ha nem vallod be akkor viszont vagy a kapcsolatotok nem elég erős hogy kibírja vagy az új valakitől akarsz valamit
Én elmondanám a páromnak ha ez történne velem, mert szeretem, tisztelem őt(, reményeim szerint jó ember vagyok), és meg akarnám menteni a kapcsolatomat. Megérdemelné hogy tudja ha úgy lenne... és a tied megérdemli?
....csak tudod az a baj ezzel, hogy ha ki is tartasz a jelenlegi mellett, az a kapcsolat már akkor sem lesz 100% -os de talán még 80% sem.....
F/18
Várom válaszod!
Megesik ez bárkivel. Az idő majd segít.
Bár sokszor ez a "nagyon szeretem a barátomat" mondat egy kamu védekezés. Sok lány ezzel önmagának is hazudik, és így értelmezni sem tudja az olyan helyzeteket amilyenbe te is kerültél. Nem mondom h nálad is így van csak megemlítettem egy érdekességet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!