Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha a párotok mással akar szexelni?
Tételezzük fel, hogy odaáll elétek és azt mondja, hogy xy-al akar szexelni. (nem lelkizni, nem beszélgetni csak szexelni)
Konkrétumokra lennék kíváncsi, hogy mégis miért bántó ez. Pl. kevesebbnek érzitek magatokat, mert nem tudtátok kielégíteni vagy féltékenyek vagytok vagy féltek, hogy a másikkal jobb lesz mint veletek ...
Nem kötözködni akarok, hanem jobban megérteni, hogy miért érzi ilyenkor megbántva magát az ember.
Aki ilyen annak nem való kapcsolat. Akkor egyéjszakázzon vagy bármi de ne rángasson egy iéyen felfogásu ember kapcsolatba senkit...
Az ember azért alakit ki kapcsolatot mert nem akar másokkal lettyinteni egyfolytában.
Aki meg szeretne váltakozni maradjon egyedül mig be nem érik rá vagy nem talál dugesz pajtit
A hűség sokaknak fontos még, bármennyire is számít régimódi dolognak... és aki élni szeretne vele, annak nagyon fájhat egy ilyen kijelentés, mert tiszteli önmagát, a párját, a kapcsolatát. És egy ilyen eset bármelyiket megsebezheti.
19/L
Számomra azért, mert akiért én küzdöttem, udvaroltam nem kevés ideig. Lelkiztem és ott vagyok neki jóban rosszban.
Akkor ne jöjjön már csak úgy egy ember aki megdugja.Az véleményem, hogy a szexualitás egy párkapcsolat csúcsa, és ha azt úgy megkapja egy harmadik, annyival, hogy gyere dugj meg, akkor te a semmiért küdöttél.
Plussz ilyen miért fordulna elő? Ha valami baja van szóljon és orvosoljuk.
Ugyan akkor ha egy 3-as lenne a vágya akkor egy kissé változik a helyzett, de az se sokkal jobb.
#9 az evés ivás pontosan leírható folyamat, hogy miért szükséges és mi történik olyankor, nem egy bizonyítás nélkül elfogadott állítás, hogy szükséges a táplálkozás.
Az ha azt mondod, hogy "a szex a párkapcsolatba való, és kész" az egy dogma(" Kötelező erejű állítás; tudományosnak tekintett, de önkényes tétel, amelyet bizonyítás nélkül fogadnak el. Olyan tan vagy vélemény, amelyhez mereven ragaszkodnak, amelyet kötelező erejűnek tartanak, vagy bizonyítékok nélkül megváltoztathatatlannak hirdetnek." )
Jó.
Nem állítom azt, hogy nem létezik a világon nyitott kapcsolat. De létezik. Te viszont a véleményünket kérdezted, mi meg elmondtuk a véleményünket.
#12 Nem a kávéfőzés tudományától alakul ki az érzelmi kötődés hanem attól, hogy a párod neked főzi a kávét, mert tudja, hogy szereted.
Attól, hogy megtesz neked dolgokat, megdicsér, megérint, ajándékot ad, időt tölt veled. (ezt szoktuk barátokkal, sokszor vadidegenekkel is csinálni az mégis elfogadható az emberek számára)
de még egyszer, nem azt mondom, hogy örülnöd kéne neki hanem azt kérem, hogy magyarázd el, hogy ez neked miért rossz. (de úgy néz ki nem csak én nem tudom szavakba önteni)
Jó.
Nekem azért rossz, mert számomra a szex a párkapcsolat része. Nem csak én, mások is megpróbálták elmagyarázni, hogy érzelmi alapú dolog nekik is, nekem is. (Arra, hogy miért, csak azt tudom mondani, hogy így alakult ki, így szocializálódtunk. Ugyanannyira magyarázható, mint hogy pl. valaki miért szereti vagy nem szereti a rakott kelt.) Ha ilyen felállásban a párunk mást részesít a teste okozta örömökben, akkor számomra vagy az itteniek jó részének ez olyan, mintha kiárusította volna az intimitásunkat.
Ez így elfogadható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!