Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért anál ellenes annyi nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért anál ellenes annyi nő?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék! Az szerintem is undoritó, ha egy férfi az olyan lányt/nőt aki amúgy ebbe nem szeretne bele menni, mondjuk érzelmi zsarolással veszi rá...

De rengeteg nő úgy próbálja beállítani az anális szexet mintha nem lenne természetes (az!), mintha aberráció lenne. Közben az emberisségel egyidős és jelenleg is a párok kb. 1/3-a csinálja.

Ettőlmég az is normális, ha valakik ezt nem akarják, ahogy az is ha valaki pl. orált sem akar, vagy akármit... De rengetegen análoznak és Ők is normális, nem aberrált emberek!

Ezt igenis képes élvezni mindkettő fél.

2017. szept. 25. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
0%

Nem értek egyet a kérdéssel hiszen ez egyáltalán nem igy igaz. Kb. 5-ből 3 az arány aki szereti és ebből is egy aki kifejezetten imádja az anális játékokat. Mint például egy barátnőm engem is nagyon meglepett hogy egyszer egy méteres! dildót nyomott ki magából szexelés után és azzal játszadozott.

Szerintem az anális szexhez meg kell "érni" vagy meg kell hülyülni. Természetesen annak a tini lánynak aki még férfi hímvesszőt is csak hébe-hóba lát és attól is félelme van persze hogy elutasítja hiszen mi az ami ennél is félelmetesebb? Persze hogy az ha seggbedugják. Gondolja ő, miközben csak hallott róla ezt-azt ami persze undorító :-(

2017. okt. 3. 01:01
 62/62 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, én nem értelek! Miért a nőkre helyezed ki a kérdést? Feneke mindkét nemnek van! A pasik hàny szàzaléka menne bele hogy oda bedugjanak valamit? Imàdom ezt a kettős mércét, hogy hàt nem értem mi a gondjuk a nőknek, miközben nem neki kell àtélni. Ez a legjobb rész "igen is képes mindkét fél élvezni" Oda ne rohanjak... Hàt aki a behatolò, az persze hogy élvezi, hisz neki ez nettò élvezet 0 kockàzat, kb ezt úgy írtad, mintha egyenlő feltételekkel működne.

94 előtt lehet hogy volt de ELKÉPESZTŐ elenyésző arànyban. Egyàltalàn nem volt a normális szexualitàs része. Előtte meg a keresztény időkben még bizonyos pozitúràk is tabunak szàmìtottak és úgy àmblokk a szex, nemhogy ez... Persze, nyilvàn, nem néztek be mindenki hàlòszobâjàba, tehàt biztos voltak mindig akik megszegték a szabàlyokat és akkor is volt perverziò is, de àltalànos nem volt

Ezt még hogy egyidős az emberiséggel, nem tudom érvnek elfogadni, nyilvàn volt olyan ősember aki fenébe dugott egy màsikat, mint ahogy a pedofìlia vagy a gyilkosság, vagy az egymàsra pisilés is egyidős az emberiséggel, az még nem jelenti azt automatikusan hogy rendben van

Még mielőtt kiforgatnà bàrki amit mondok, nem azt mondom hogy gyilkosság=anàlis szex, csak azt, hogy az egy hibàs érvelés, hogyha valami régen is létezett, akkor az rendben van

2017. okt. 7. 09:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!