Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért anál ellenes annyi nő?
Félreértés ne essék! Az szerintem is undoritó, ha egy férfi az olyan lányt/nőt aki amúgy ebbe nem szeretne bele menni, mondjuk érzelmi zsarolással veszi rá...
De rengeteg nő úgy próbálja beállítani az anális szexet mintha nem lenne természetes (az!), mintha aberráció lenne. Közben az emberisségel egyidős és jelenleg is a párok kb. 1/3-a csinálja.
Ettőlmég az is normális, ha valakik ezt nem akarják, ahogy az is ha valaki pl. orált sem akar, vagy akármit... De rengetegen análoznak és Ők is normális, nem aberrált emberek!
Ezt igenis képes élvezni mindkettő fél.
Kedves kérdező!
Nem vagyok nő de szerintem is undorító egy nő vègbelèbe rakni a farkam... Számomra ez nem élvezetes mert vizuális vagyok és tudom hogy átlagos napokon mi jön onnan ahová én betennèm ... Nem igénylem egy nőnél sem az anált nem hozom fel opciós lehetőségkènt mert nekem nem jön be ugyanúgy ahogy neked sem a lekváros rántotta...
Viszont kívánom hogy egyszer tényleg, minden rosszindulat nélkül hogy éld át ahogy egy méretes farok a fenekdben mozog és utána ha nem érted meg hogy mi a gond akkor kidobhatod az összes statisztikádat az ablakon...
11.! Honnan tudod, hogy nem éltem még át?
Amúgy az a baj, hogy az alapvető anatómiával nem vagy tisztábn. Nekem van prosztatám, így én sokkal jobban élvezhetem ha dugják a fenekem, illetve orgazmusig is eljuthatok pusztán análtól.
Egy nőnek max. kellemes lehet, s az orgazmushoz izgatni kell máshol is.
Szóval a két nem számára összehasonlíthattatlan az anál... De valamiért nagyon sokszor hozzák érvnek, ez is zavar.
Megdughatlak egy felcsatolhatóssal?akkor talán rájössz.
23 N
Utolsó előtti! Végre valaki érti miről beszélek...
Utolsó, 23 N: Hát, ha tényleg benne vagy, akkor írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!