Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért anál ellenes annyi nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért anál ellenes annyi nő?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék! Az szerintem is undoritó, ha egy férfi az olyan lányt/nőt aki amúgy ebbe nem szeretne bele menni, mondjuk érzelmi zsarolással veszi rá...

De rengeteg nő úgy próbálja beállítani az anális szexet mintha nem lenne természetes (az!), mintha aberráció lenne. Közben az emberisségel egyidős és jelenleg is a párok kb. 1/3-a csinálja.

Ettőlmég az is normális, ha valakik ezt nem akarják, ahogy az is ha valaki pl. orált sem akar, vagy akármit... De rengetegen análoznak és Ők is normális, nem aberrált emberek!

Ezt igenis képes élvezni mindkettő fél.

2017. szept. 25. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
95%

A "sokan" igen tág fogalom.

%-os arányt kérdeztem tőled.

2017. szept. 25. 13:40
 22/62 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem mindegy miaert anal ellenes egy no. ha erdekelni fogja akkor ugyis ugy alakulnak a dolgok. szerintem a szex egymast testenek a szeretgeteserol szol nem dugasarol..
2017. szept. 25. 13:41
 23/62 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok anál ellenes. Magamnak szoktam csinálni "úgy". Talán egyszer találok egy erre alkalmas férfit is. N
2017. szept. 25. 13:43
 24/62 anonim ***** válasza:
96%
13as voltam igyhogy teged nem zavar visszavonom az abert jelzot mert lehet teged a sajat megismeresed erdekel
2017. szept. 25. 13:44
 25/62 anonim ***** válasza:
97%
Nem ítélek el miatta senkit,de számomra akkor is gusztustalan és ha valaki ezzel "vagizik" meg feltétlen erről akar beszélni,ezt akarja nyomatni akkor igenis megmondom neki,hogy "haver ez gusztustalan". Amíg a véleményemet nem kérdezik,addig nem mondom,ám ahogy te is itt kivívtad,neked is azt mondom amit másnak is ilyenkor: undorító,hogy a kulázó lyukba akarod dugdosni a micsodád.
2017. szept. 25. 14:25
 26/62 anonim ***** válasza:
95%

"ngeteg nő úgy próbálja beállítani az anális szexet mintha nem lenne természetes (az!), mintha aberráció lenne. Közben az emberisségel egyidős és jelenleg is a párok kb. 1/3-a csinálja. "

Nézd, akkor ilyen levezetéssel a pedofília is természetes és nem aberráció, elvégre már kb. az emberiséggel egyidős, és egyes korokban teljesen legális és bevett volt. Hogy am az anált a párok 1/3-a csinálja, az sem feltétlenül azért van, mert ők a saját kútfejükből kitalálták, hanem látták, olvasták stb., hogy mások csinálják, hogy ez a "divat".

Természetes az lenne, ami az állatvilágban is dívik. Na most ott is előfordul bizonyos körülmények között, de inkább balesetből, nem örömszerzésként. Pl. egy ismerősömnél szuka kutya fedeztetésénél félrecsúszott a kan egy lyukkal: eredményként a szukát varrni kellett sebészetileg.

De egyébként attól, hogy nekem ez természetellenes, és mellesleg ez csak egy indok, amiért nem pártolom, fentebb soroltak másokat is, minek ismételjem, szóval attól még más számára legyen természetes, ha igénye van rá és a partnere benne van, csinálja. De nehogy már attól legyen valaki prűd meg maradi meg hasonlók, amiért ez neki nem fér bele.

2017. szept. 25. 15:18
 27/62 anonim ***** válasza:
94%
Az szerinted természetes, hogy ahol a ganét kinyomod magadból egy ökör örökké meg akarná dugni, mert egyébként fel sem áll a f'asza semmi másra már? Ha nekem meg arra állna fel, hogy a szemgödrödet baxam meg akkor az is tök normális?
2017. szept. 25. 15:34
 28/62 A kérdező kommentje:

Nagy Sándornak is volt meleg kapcsolata...

Amúgy a pedofília is "természetes", hiszen tudtommal ugyanolyan mint pl. a homoszexualítás és gyógyíthatatlan.

Azt viszont azért korlátozzák mert nem egy kölcsönös vonzalmon és örömszerzési vágyon alapuló kapcsolat és/vagy nem kivitelezhető úgy (egy pedofil szeretheti az áldozatát, de akkor is nagy eséllyel okoz neki traumákat).

Míg a homoszexualítás és az anális szex lehet ilyen...

2017. szept. 25. 15:55
 29/62 A kérdező kommentje:
Azt pedig még mindíg nevedséges állításnak tartom, hogy ez egy "divat". És mint írtam nem újdonság. Mindig is ugyan annyian análoztak. A szexuális beállólítottság sehogy, a szexuális kultúra pedig mesterségesen nem manipulálható.
2017. szept. 25. 15:58
 30/62 anonim ***** válasza:
96%
Erre milyen forrásod van, hogy mindig ugyanannyian (egybe írjuk) análoztak? Mit tudsz az ötvenes, vagy a hetvenes évek szexuális életéről?
2017. szept. 25. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!