Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti számon tartjátok, hány centi a partneretek pénisze?
Nekem fogalmam sincs és nem is érdekel. Elvileg ő se mérte le soha. Az előző partnereimét se tudtam (nem volt sok), nem is voltam rá kíváncsi.
Mindenki a mérettel jön, de nem volt szerencsém extra kicsihez, onnantól meg hidegen hagynak a centik.
Mi 1x poénból le mértük hát brútál mérete van xd de igából mind 2 le szarjuk nekem az a fontos hogy használni tudja-e akkor tőlem lehet 12 centi vay 20cm ha tudja használni nem érdekel a méret xd
19/L
Nem
Igazából ha elmondja akkor oké tudni fogom hogy elmondás szerint mekkora. De nem fogom elővenni a vonalzót,hogy leelenőrízem, hogy igazat mondott vagy +3 centit bekamuzott ,hogy vagányabbnak tűnjön.
A kismajom úgy is akkor ugrik a vízbe amikor teljesíteni kell és meg kell mutatni,hogy mit tud kezdeni a farkincájával és mit tud kihozni a Nőből.
Lesz e folytatás vagy megy a levesbe.
🤗☺
23 N
addig amíg átlagos valakinek a mérete, addig a csajok nem szólnak semmit. ez férfi dolog, hogy centiken ugrálunk, ugyanúgy női dolog amikor cipő, mell vagy derék méreteket nézegetnek.
Az ellentétes nemnek igazából 3 fő mérete van:
kicsi, normális, nagy
ez igaz a farokra, a mellre, meg úgy kb mindenre.
Amit én tapasztaltam eddig:
1. Ne higgy nekik, minden férfi leméri saját magának vonalzóval kíváncsiságból, vagy valamivel és tisztában vannak a saját méretével.
2. Minden férfi felhozza ezt a dolgot egy kapcsolatban egy éven belül.
Szóval igen, az összes eddigi barátomnak tudom a méretét, mert mindegyik szóba hozta. Amúgy olyan 16-17 centi az átlag.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!