Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok, elég rossz a szemem. Az orvosom nem ajánlja a kontaktlencsét, spec eset vagyok. A barátom viszont egyre gyakrabban jegyzi meg hogy nem áll jól nekem a szemüveg. Poénosan mondja, mintha viccelne, de szerintem komolyan gondolja... Más emberekre is tesz megjegyzést akik szemüvegesek. Nem értem mi baja lehet, szerintem nem áll rosszul nekem. Az a baj, hogy mostanság nem is áll fel neki, ha szemüveg van rajtam, csak ha levettem. Elgondolkodtam, lehet hogy nem is szeret? Nem értem, három éve vagyunk együtt, ezt meg csak pár hónapja csinálja. De eléggé bántó a számomra. Tényleg ilyen taszító lehetek? Az évek alatt nem nagyon változott a szemüvegem stílusban, szóval ez sem lehet probléma.

21L

2017. szept. 22. 23:01
 1/7 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Elég tapló a barátod.. Szokták mondani, hogy a szemüveg öltöztet és szerintem sok lánynak jól áll és még szexi is tud lenni. Valószínűleg nem te vagy a taszító csak rosszul választottál párt..
2017. szept. 22. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Küldj egy képet privátban. Nem igazán hiszem, hogy taszító lennél. Én is az voltam és fiúként senki sem bántott érte.
2017. szept. 22. 23:03
 3/7 RRR ***** válasza:
100%

a barátod egy kretén

valamire rá kell fognia a kókadt farkát

valami történt vele

veled semmi baj nincs

..

2017. szept. 22. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátod egy balfėk,mert szemüvegre a legjobb kiverni,mármint ha az a nő arcán van
2017. szept. 22. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is rá akarja fogni valamire,hogy nem áll fel neki. Én ilyen esetben egy hosszas megbeszélést kezdeményeznék. Ne csak a szemüveg legyen a téma,hanem az is,hogy mi a f×sza baja!
2017. szept. 23. 08:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a szemüveggel, sem veled! Mondvacsinált ürügy. Inkább az lehet a gond, hogy kiégett teljesen és próbál rád hárítani...
2017. szept. 23. 11:02
 7/7 anonim válasza:

Akkor használjátok ki :D

Szerep játék

Lehet szemüveggel:Tanár

Rendör

....

2017. szept. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!