Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni eltérő szexuális igényekkel?
A párom sokkal ritkábban akar szexelni, azt mondja, neki ehhez több idő kell (tény, hogy több órás nálunk egy szex) és ezért ha csak 2-3 óránk maradt egy prograk előtt, már nem akar belekezdeni :(
Sajnos mindketten a szüleinknél lakunk még, mert én még tanulok ő pedig pályakezdő és heti egyszer tudunk csak együtt aludni általában.
Én sokkal gyakdabban kívánnám a szexet, de így kezdek elkedvetlenedni, hogy két év után csak egy- másfél hetente szexelünk, és már én sem kezdeményezek annyit.
A másik baj, hogy a barátom a durva szexet szereti (pofozás, hajhúzas stb), ami néha nekem is bejön, de én másra is vágynék, ő viszont mindig ezt csinálja :(
Nem akarok szakítani, szeretjük egymást, a jövőképünk is nagyon egyezik, megbízom benne, mindent megbeszélhetek vele, de ebben a dologban nem működik :(
Keressetek kompromisszumot, anélkül nem megy.
Milyen hosszú? 1-2óra? Nem tudtok gyorsabb menetet?
Mond el ezt neki is, amit itt leírtál, és próbáljatok megoldásttalálni.
Pofozás, hajhúzás...
Nagyon szerethet...:)))
"A párom sokkal ritkábban akar szexelni, azt mondja, neki ehhez több idő kell (tény, hogy több órás nálunk egy szex) és ezért ha csak 2-3 óránk maradt egy prograk előtt, már nem akar belekezdeni :("
"Ha valamire kevés az időf, kezdd hamarabb!"
Ez kérlek itt azt jelenti, hogy azt a bizonyos "előjátékot" nem akkor kell elkezdeni, amikor beugrotok az ágyba, hanem jóval-jóval előtte!
Szavakkal, érintésekkel, simogatásokkal, ölelésekkel, csókkal... akár egész nap, ha éppen együtt vagytok.
A jó esti szex, az biza már reggel elkezdődik!
Sőt, a legjobb előjáték az, amit nem is tudsz időben elválasztani az előző szex utójátékától: nem tudod megmondani, hogy hol végződik az egyik és hol kezdődik a másik.
2 óra pofozás? Ő aztán bírja.
Hogy a francba nem tudtok nyomni egy 10 perceset? Vagy a pasi csak akkor megy bele a szexbe, ha ő el is sül? Hát ha tényleg 2 óráig kell neki pofozkodni, hogy el tudjon menni, akkor fogadja el, hogy néha meg kell úgy dugnia téged, hogy ő nem sül el...
Kompromisszum
Megszoksz
Megszöksz.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!