Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg soha nem volt reszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg soha nem volt reszem igazi orgazmusban, legalabbis nem eszleltem, hogy az az. Ma viszont egyutt leszek az uj baratommal eloszor, es nem tudom mi a teendo, ha esetleg spriccelek. Mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Vagy nem minden orgazmus spriccel?

2017. aug. 10. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit kell tenni? Amit írsz. Spriccelsz. Egyébként nem minden nő képes elérni... vagy legalább is, nem mindenki jön rá, hogy érheti el nála...
2017. aug. 10. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem észlelted, hogy orgazmusod van, akkor nem volt. Nem kell semmit tenni. Ha jól érzed magad, mondogasd az ábécé első betűjét!
2017. aug. 10. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy te fiú vagy lány vagy. A kérdésből csak az derült ki, hogy hülye.
2017. aug. 10. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit...
2017. aug. 10. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt már egy pár orgazmusom de én nem spriccelek, lehet te sem fogsz.

Ha mégis akkor sincs semmi tennivaló, simán élvezd az együttlétet.

2017. aug. 10. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik! Szerinted ha a BARATOMMAL fekszek le, akkor fiu vagyok? Nem tudom melyikunk a hulye. Azert mert valaki tapasztalatlan, meg nem kell lehordani, biztos vagyok benne, hogy te is a 0-rol kezdted, sot. Az is megeshet, hogy most is ott vagy. A tobbieknek koszonom szepen a valaszokat!!:)
2017. aug. 10. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:

A spriccelés nem adatik meg mindenkinek. Az egy izgató és szép dolog. A lényeg hogy élvezd és ne aggódj. Ennél fontosabb dolog nincs.

Mi volt tegnap amúgy?

2017. aug. 11. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!