Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik látszólag visszafo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik látszólag visszafogottabbak, csendesebbek, de közben igazi vadmacskák titokban, tele rengeteg perverzióval és szenvedéllyel. Hogyan küzdötök az előítéletek, a beskatulyázás ellen?

Figyelt kérdés
Vagy ha megkívántok valakit hogyan adjátok a tudtára, hogy a látszat csal?

2017. júl. 18. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Csak azoknak tudom ezt megmutatni, akik esélyt adnak ...és hagynak kiteljesedni.
2017. júl. 18. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem küzdök ellene sehogy, ha olyan személyről van szó, előbb utóbb úgyis közel kerül annyira hogy megismerje azt az oldalam is, akinek pedig nincs köze hozzá nem kell tudnia hogy van egy "szenvedélyes" oldalam is :)
2017. júl. 18. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

És bumm, így születtek a legjobb csajok a világon.

Igaz fiú vagyok, de személyes példából tudom megerősíteni, hogy úgy van ahogy írják. Nem küzd ellene, ugyan olyan lány mint a többi és ahogy egyre közelebb kerülsz hozzá akkor derül ki mi is rejtőzik igazán benne.

2017. júl. 18. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tapasztalt a szexben csak egy pasim volt és ő volt nekem az első mindenben és ő is velem veszítette el. Egyáltalán nem voltam vadmacska, de sok dolog van, amit kipróbálnék, de az erkölcs miatt van olyan, amit ki sem ejtek a számon. Elég visszafogott és csendes vagyok, mivel nem vagyok tapasztalt és elég önbizalom hiányos vagyok nem hiszem, hogy tudnék vadmacska lenni sajnos.

18/L

2017. júl. 19. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Én nem küzdök ellene.

Aki megismer, az hamar rájön a látszat néha csal:)

Mostani barátom is azt hitte ilyen visszafogott vagyok, aztán mikor a szexre került a sor, máris más véleménye volt. :D

Szeretem titkolni, hogy vad vagyok az ágyban.

20/L

2017. júl. 19. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért is kellene küzdeni? Nem tartozik senkire, csak arra, akivel ismerkedem, ő úgyis megtudja idővel.

Kezdeményezni egy sima "dugj meg" nézéssel szoktam, mindig beválik. Nem lehet róla tudni, hogy most direkt nézek ilyen kihívóan, vagy csak megfeledkeztem magamról:D

2017. júl. 19. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem küzdök ellene, mjd ha eljön az ideje kiprobálom.
2017. szept. 15. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!