Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek az északi vagy déli vonású lányok tetszenek jobban?
Északi - nyilván a szőke/világosbarna/esetleg vörös haj, világos bőr, kék szem, déli meg ennek az ellentéte, barnavagy fekete haj, szem, bőr.
Nekem pasik közül a szőke hajú, kék szeműek a gyengéim :D
Ha azért keresel szőkét, hogy nehogy barnaszemű gyereked legyen, az kissé fura azért.
Viszont ha ezt komolyan veszed, akkor meg kell nézned a szülőket, nagyszülőket is. Attól ugyanis, hogy valaki külsőre szőke, kék szemű, símán tud neked barna szemű és hajú gyereket csinálni, ha volt barna az ősei között.
Szigorúan nézve nincs kimondott zsánerem, nyitott vagyok mindenre. Minden egyes nőt kulon itélek meg, és egyben mondom rá, hogy jo csaj vagy nem. Noisesség, kisugárzás, osszhang. De ha már választani kell, akkor nekem inkább a északi vonásuak jonnek be. Talán jobban bejonnek a világosabb haju nok kék, zold szemmel, mint a sotétebb fekete hajú barna szemu nok. De koztuk is láttam már olyat, akire azt mondtam h vonzo. De inkább északi mégis.
26F
Nekem nem jönnek be a cigányok.
Szóval akkor kizárásos alapon az északi vonásúak.
32/F
Én szőke, zöldesbarna szemű, világos bőrű srác vagyok és a sötét vonású, déli lányok jönnek be nagyon. Nyilván szőkét sem dobtam ki még az ágyamból, de a barna/fekete haj, barna szem azok amik nagyon vonzanak.
Viszont szinte minden barátomnál, ismerősömnél azt látom és ez alapján mondom, hogy a legtöbb férfinek a szőke hajú nők jönnek be jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!