Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek az északi vagy déli vonású lányok tetszenek jobban?
Északi - nyilván a szőke/világosbarna/esetleg vörös haj, világos bőr, kék szem, déli meg ennek az ellentéte, barnavagy fekete haj, szem, bőr.
Nekem pasik közül a szőke hajú, kék szeműek a gyengéim :D
Így jobban belegondolva teljesen mindegy, haj, meg bőrszín alapján láttam már egyformán vonzó lányokat.
Lényeg, hogy nőies legyen, minden tekintetben.
26/F vagyok.
déli vonal a nyerő nekem, kreol bőr, fekete haj stb (nem kissebség!)
Ennek ellenére még nem voltam ilyen lánnyal sajnos. :( Valahogy sosem jött össze. A legtöbb barátnőm sötétszőke-barna hajú volt. Egy fekete, egy pedig világosabb szőke.
A jelenlegi párom is barna hajú, barna szemű.
Neki is a szőkehaj-kék szem páros a gyengéje, ennek ellenére mégis velem van: fekete haj, barna szem, fekete borosta (szöges ellentéte a szöszinek)
rákérdeztem, hogy és akkor miért is van velem: mert jó pasi vagy, azért :D
Nincs bőr-, szem-, vagy hajszín zsánerem.
Igazából sosem értettem, hogy miért ezekkel kezdték az ismerkedést/bemutatkozást anno a szöveges felületeken.
és miért nem szeretnél itt ismerkedni?
nekem jött össze innen huzamosabb kapcsolatom.
nem bántam meg.
"Szerintem ez a lányoknak azért is lehet lényegesebb, mert mi arra is gondolunk, hogy milyen gyereket szeretnénk..."
Tehát a gyerek hajszínéhez választotok pasit?
Azosztigen! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!