Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm van, de előfordul,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm van, de előfordul, hogy más nők is tetszenek?

Figyelt kérdés

Hetente több alkalommal edzeni járok, és ott elég gyakran látok formás, csinos lányokat. Hűéges vagyok, még csak beszélni sem szoktam velük, de nem tehetek róla, egyszerűen vonzónak találom őket.

Lehetséges, hogy egy bunkó paraszt vagyok, de barátnőm sokat felszedett mostanában, és bár szorgalmaztam,hogy edzegessünk együtt eddig nem volt rá túl nagy hajlandóság.

Ez előfordult már veletek is, vagy én vagyok ritka paraszt?

2017. júl. 29. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Az nem bűn, ha mások is tetszenek. Hidd el, h a barátnődnek is tetszenek mások.

Nem is kezdeményeztél náluk, szóval én ebben nem látok semmi kifogásolnivalót.

2017. júl. 29. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Háááát, a kapcsolat első sorban arról szól, hogy elfogadod a másikat a hibáival együtt és úgy szereted.... addig amíg vonzónak találod őket, nincs semmi baj, nem csukhatod be a szemed... én is edzek... engem valahogy nem zavarna ha a csajnak lenne egy kis hasa, sőt, a húsosabb csajok se zavarnak... kövér viszont ne legyen....

A barátnődnek meg valószínű hogy meg ehhez az edzés dologhoz való mentalitása, ehhez külön felfogás kell, fogadd el őt, ha szereted... nagyon szépek meg vonzóak ezek a fitness csajok is, egy kicsit nagyobb az egójuk... persze általánosítani itt sem lehet... de ők inkább az olyanok hogy nem jönnek össze "akárkivel", de ott se minden csaj ilyen azért...

2017. júl. 29. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
*nincs meg hozzá a mentalitása.
2017. júl. 29. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is megtetszenek srácok, ez nem gond, nyilván vonzó a másik nem, de ez csak annyit jelent, hogy egészségesen működsz. Az állatok, az emmberek, azokat az egyedeket választják, azok tetszenek nekik, amelyikek életerősek, fiatalok. Azonban, ahogy te is írod, képes vagy a lojalitásra, így semmi gond.

"-sel is egyetértek, fogadd el, de persze ösztönözd tovább, mert az egészséges test is fontos.

2017. júl. 29. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!