Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, hogy nekem tetszenek az olasz, spanyol, görög egy szóval a déli pasik?
A Magyarországon élő déli típusú férfiak között és az igazi déliek között mi a különbség? Külsőleg és belsőleg.
Volt valakinek dolga ilyen férfival?
Nekem már volt dolgom spanyollal, kubaival, indiánnal, arabbal, stb.
Én inkább ilyenekkel barátkozok, szeretem a temperamentumukat meg mindent.. Annyira másak mint az itteni emberek, sokkal lazábbak, jobban tudnak bulizni meg minden.. Beszélgetni is jó veluk, nagyon aranyosak:)
És nem furcsa, nekem is csak azok tetszenek!
Már hogy lenne fura? :D
Nekem is az ekzotikus pasik jönnek be "külsőleg"
Az már más tészta hogy "belül" milyenek...
Nah mind...szóval tök normális!...Én is bukok a kreol bőrű szép arcú szépségekre! :)
Kreol bőr alatt nem azt a cigány kreol színt értem!mielött vki félre értene... :D
Nézd én Olaszban élek de nincs sok külömbség ....ha úgy mond szépségekre hajtasz akkor azok inkább Szicilíában vannak!
Görögben még nem voltam...de a nevelő apám az volt évekig és az összes bnöm oda volt érte :S
Nah az vicces volt xDD LoL
Nekem most éppen Marokkói szármnazású barátom van és "nekem" most ő a legszebb :)
Szép halvány barna bőr színe van...és nagyon helyes ekzotikus arca...De persze itt Olaszban más...Otthon magyarban az ilyen mocskos lepukkant arabok vannak!Azokkal nehogy kezdj! :P
17/L
L.O.V.E
nem furcsa az ilyen latin pasik nagyon helyesek:)) nekem is tetszenek, egyszer volt marokkói pasim nekem is, mint az egyik előttem szólónak :D
de remélem egyszer egy spanyollal is lesz dolgom:P
18/L
Bizony bizony jók ám ;)
Hát, akkor tudom már, hogy az elkövetkezendő években melyik országokba érdemes elmennem. :D
"A Magyarországon élő déli típusú férfiak között és az igazi déliek között mi a különbség? Külsőleg és belsőleg."
Általánosító, prekoncepciókra építő nímand vagy már most. Akarsz róla beszélni?
17:12 látom jó bnök lennénk!!! :DDD
Kérdező...Mondom ha mész Marokkó-ba akkor menny Casablancára!Ott vannak a szépségek..az én pasim is onnan való :)
Mondom ha jössz Olaszba akkor déli helyekre mennyél pl:Nápoly,Szicília...Rómát idmádom...de sok jó pasit nem láttam ott de ki tudja azért próbálkozhatsz ott is... lehet bepasizol és még híres történelmi helyeket is láthatsz közben :)
Nemtudom Spanyolokról azt halottam hogy nem tiszták... :S
De bisztosan köztük is van kivétel...habár 1ik bnöm Spanyolban dolgozott és összeszedett egy olyan szépséget hogy csak úgy gülledtek a szemeim O.O
:D
17/L
L.O.V.E
Nem az a furcsa, hogy ők tetszenek, hanem az, hogy ezt kérdezted. Sztem. :P ;)
Ez nem természetes???
Kreol test vs. habfehér, max. a számítógép fényét élvező...
Jó, ha egy pasi Napot-látott, tengerben pácolt, homokos-kavicsos parton párolt...
Asszem elcsöppent a nyálam. :P
én is imádom az olaszokat! egyszerűen megőrülök értük :)) ha olaszban vagyok 2 percenként belezúgok egy pasiba :) itthon sajnos semmi...
egyszer voltam eddig szerelmes, egy olasz srácba :(
l18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!