Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem egy kövér csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy kövér csajjal és most szarul érzem magam. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Elég jó pasinak mondhatom magam, ismerkedek is egy gyönyörű lánnyal de nagyon lassan halad a dolog, ő nádszál vékony, kis cicik, kicsi de formás popsi. Nagyon intelligens, kimért de tök jó humora is van igazából őt akarom a barátnőmnek.

De tegnap egy kisebb kilengés (nem szoktam alkoholt inni amúgysem) miatt összeakadtam egy régebbi ismerősömmel egy arcra átlagos de amúgy kövér csajjal. Emlékszem nagyon rá voltam kattanva a melleire mert elképesztően nagyok voltak neki és dugtunk is, méghozzá az éjszaka folyamán többször is nevezetesen 3x is megcsináltam. Nagyon tetszett akkor. De utólag reggel kezdtem el rosszul érezni magam és azóta is tart. Nem azzal van a baj, hogy kövér, amúgy is régóta ki akartam próbálni egy ilyen csajjal mert bevallom izgató. Hanem az lehet a baj, hogy arcra nem annyira az estem vagyis úgy összességében? És úgy érzem kevesebb lettem ezáltal... Szégyen érzetem van a másik lány miatt is, igaz semmi nincs köztünk bár a legutóbbi találkánk alkalmával volt csók. Tudom, hogy nem vagyunk együtt de nagyon rosszul érzem magam. Ugye nem derülhet ki? Nem akarom, hogy kiábránduljon belőlem, meg ez amúgysem az én szintem... Értitek?

2017. szept. 21. 23:20
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
84%

#16 vagyok:

ne is igyál, ha nem bírsz magaddal olyankor, rá lehet fogni a piálása persze, de attól még a hülyeség a fejedben marad nem a piában lapul...

majd amikor piásan félredugsz azt is gondolom a piára fogod majd

24F

2017. szept. 22. 09:44
 22/43 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Nem vagyunk MÉG együtt. Akkor nem lesz ilyen ha a barátnőm lesz és különben sem fogok inni mert én nem bírom.
2017. szept. 22. 09:47
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
az már kiderült, hogy nem bírod a piát, legalábbis a hülyeségeidet erre fogod :)
2017. szept. 22. 09:49
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
Persze h megbanta uritesnek jo volt... Ne mondjatok mar h az milyen szep h lefekszik a nő az agyra azt szetfolyik mindene... Es igen van h hulyeseg csinal az ember piasan ez attol nem feltetlen fordul elo minden ivasnal... Kerdezovel ertek egyet 26N
2017. szept. 22. 10:10
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán te áltattad, becsaptad azt az általad kövérnek nevezett lányt?! Kinek milyen testalkat jön be erre nincs általánosítható norma, ahogy a szépségre sincs.

Ahogy minden döntésnek az életben, úgy egy szexuális aktusnak is vannak következményei. Te ezt úgy képzeled, hogy valakivel kúrogatsz a 4 fal közt titokban, és önző módon azon majrézol, hogy ki ne derüljön miközben másnak csapod a szelet? Ha dugni jó volt akkor legyél annyira EMBER, hogy vállald fel ország világ előtt, hogy behatoltál a testébe, ő pedig beengedett valamiért, de kár volt. Most is azért nyüszítessz, hogy ki-mit szól ha ez kiderül, és nem azon, hogy úristen mi van ha az a szegény lány tele sírja a párnáit lelki fájdalmában miattam, miközben becsaptam....

Ne haragudj, de az ilyen ember megérdemelné, hogy az életben ne legyen partnere. Gondolom vagy vagy 16 éves. 32F

26/43 anonim ***** válasza:
0%

A sok femen pitsa hogy összezár. Persze az rendben van nekik hogy a vékony csaj simán hülyít téged amíg nem bizonyítod neki hogy te mindent megteszel amit ő kíván és alázatos kis csicskája leszel. Akkor talán lehetsz a palija. De lehet hogy akkor sem, csak élvezi hogy a helyzetet.

Nyugodtan húz fel a farkadra minden könnyen kapható pinát amíg szex nem lesz az ostromlott csajoddal. Ha lesz valaha.

27/43 anonim ***** válasza:
Utolso mibol gondolod h a vekony lany konnyen kaphato? Azert mert valaki csinos az nalad azt jelenti h konnyen kaphato?
2017. szept. 22. 10:31
 28/43 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem kamu, akkor te egy kamu ember vagy, szánalmas. Nem is bánja, inkább csak attól fél, hogy ki ne derüljön. Pfff...
2017. szept. 22. 10:44
 29/43 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező! Vagy te a fasz*omat 10 per 9. Attól, hogy a tükörben onániázol, és "jajj de tetszek magamnak"-ot mormolsz, még egy foshólyag vagy akit görget a szél.

Nyilván a családod, mint komoly team működik közre, hogy egy önhittséged az egekben jár...

Reméllem abban a lányban akit kiszemeltél, van annyi tartás, hogy egy ilyen genetikai hulladékot soha nem fog magához közel engedni. Elégedj meg annyival, hogy anyádék a piedesztrálra emeltek és gyönyörködj magadba továbbra is....

2017. szept. 22. 10:56
 30/43 anonim ***** válasza:

27

Szövegértés: elégtelen

Fuss neki mégegyszer, hátha x-edik alkalommal már megérted.

De lehet hogy nem.

2017. szept. 22. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!