Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy kövér csajjal és most szarul érzem magam. Miért lehet ez?
Elég jó pasinak mondhatom magam, ismerkedek is egy gyönyörű lánnyal de nagyon lassan halad a dolog, ő nádszál vékony, kis cicik, kicsi de formás popsi. Nagyon intelligens, kimért de tök jó humora is van igazából őt akarom a barátnőmnek.
De tegnap egy kisebb kilengés (nem szoktam alkoholt inni amúgysem) miatt összeakadtam egy régebbi ismerősömmel egy arcra átlagos de amúgy kövér csajjal. Emlékszem nagyon rá voltam kattanva a melleire mert elképesztően nagyok voltak neki és dugtunk is, méghozzá az éjszaka folyamán többször is nevezetesen 3x is megcsináltam. Nagyon tetszett akkor. De utólag reggel kezdtem el rosszul érezni magam és azóta is tart. Nem azzal van a baj, hogy kövér, amúgy is régóta ki akartam próbálni egy ilyen csajjal mert bevallom izgató. Hanem az lehet a baj, hogy arcra nem annyira az estem vagyis úgy összességében? És úgy érzem kevesebb lettem ezáltal... Szégyen érzetem van a másik lány miatt is, igaz semmi nincs köztünk bár a legutóbbi találkánk alkalmával volt csók. Tudom, hogy nem vagyunk együtt de nagyon rosszul érzem magam. Ugye nem derülhet ki? Nem akarom, hogy kiábránduljon belőlem, meg ez amúgysem az én szintem... Értitek?
Kérdező, megértelek, a dagadt csajok többsége frusztrált, lusta, irigy, stb jellemileg.
Könnyen belemennek a szexbe, az átlag lányoknak nincs ilyen problémájuk, ők csak simán ismerkednek.
Persze van közöttük is zizi.
De ha ilyen sokáig várat, meg szórakozik veled, lehet jobb továbbállni.
Sok hülye frigid tyúk nem érti ezt meg, meg ösztönlénynek tartja a férfiakat, közben az ő szexuális életük a kb 0-val egyenlő.
azért érzed magad szarul, mert üres zacsival végre tudsz gondolkodni és nem vagy MOST ostoba ösztönlény, de nyugi amennyi eszed van egy kis kiéhezés és rávetnéd magad megint akárkire...
ha a csajjal már alakulgat valami, akkor alap kellene legyen, hogy nem dugsz mással, de te nem bírod ki, ha áll a cerka, akkor már nem tudsz gondolkodni
Miert lenne a vekony lany rogton bekepzlet stb a kover meg jajj szegeny kover de hat jo lelke van.... Miert a vekony lanynak attol h csinos nem lehet jo humora es jo termeszete? En teljesen megertem a kerdezot...
Ne foglalkozz a kover lannyal mar megtortent valtoztatni ugyse tudsz rajta.. Koncentralj inkabb a masik lanyra ;)
Köszi a válaszokat. Persze tudtam lesznek drámakirálynők is de nem baj. Eleve én nem tehetek róla, hogy mit érzek ez világos a sötét fejekben? Vagy ti tudjátok irányítani? Nekem rossz érzésem volt/van a dagi csaj miatt és erről nem én tehetek ettől nem vagyok szemét sőt. Örüljön, hogy ilyen pasival lefeküdhetett de komolyan, többet úgyse nagyon fog előfordulni. Most ezen sincs mit szépíteni. Nyilván neki nem mondtam szóval meg se sértettem lady malackát. Szóval neki nemhogy ártottam, de összességében nagyon jót tettem vele, ha nem hiszitek kérdezzétek meg. Innentől a szemét bunkó jelző szerintem érdemtelen.
Nyilván már a kiszemeltemre fogok koncentrálni, ha valahogy szárnyra kelne a hír a kis afférról max letagadom. De nem fog szerintem. És nem frigid a csaj, és nem is jégkirálnyő csak azért mert vékony pfff :D Sokkal jobb fej mint a kövér csaj, és okosabb is. Am attól, hogy vékniny még nem lesz sáskalány, jó kis popsija van amit zabálnék. Ma reggel már egész jó már eltűnt a szégyenérzetem :) De többet tuti nem iszok, amúgyse szoktam de ha néha rávesznek akkor is mi lesz... Csak a pia miatt jöttem össze a csajjal józanul nem történt volna meg :) Azért nem vagyok rászorulva én kb 10/10-10/9 vagyok pasiként ő meg olyan 10/4-5 szóval nem ugyan az a szint, nyilván ha lenne párom nem csalnám meg pont egy ilyen csajjal :D Remek feltevés csak, hogy legyen mibe belekötnötök már spekuláltok. "Elég az emléke mint a zsír" Ez jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!