Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy kövér csajjal és most szarul érzem magam. Miért lehet ez?
Elég jó pasinak mondhatom magam, ismerkedek is egy gyönyörű lánnyal de nagyon lassan halad a dolog, ő nádszál vékony, kis cicik, kicsi de formás popsi. Nagyon intelligens, kimért de tök jó humora is van igazából őt akarom a barátnőmnek.
De tegnap egy kisebb kilengés (nem szoktam alkoholt inni amúgysem) miatt összeakadtam egy régebbi ismerősömmel egy arcra átlagos de amúgy kövér csajjal. Emlékszem nagyon rá voltam kattanva a melleire mert elképesztően nagyok voltak neki és dugtunk is, méghozzá az éjszaka folyamán többször is nevezetesen 3x is megcsináltam. Nagyon tetszett akkor. De utólag reggel kezdtem el rosszul érezni magam és azóta is tart. Nem azzal van a baj, hogy kövér, amúgy is régóta ki akartam próbálni egy ilyen csajjal mert bevallom izgató. Hanem az lehet a baj, hogy arcra nem annyira az estem vagyis úgy összességében? És úgy érzem kevesebb lettem ezáltal... Szégyen érzetem van a másik lány miatt is, igaz semmi nincs köztünk bár a legutóbbi találkánk alkalmával volt csók. Tudom, hogy nem vagyunk együtt de nagyon rosszul érzem magam. Ugye nem derülhet ki? Nem akarom, hogy kiábránduljon belőlem, meg ez amúgysem az én szintem... Értitek?
Ultra gáz vagy, főleg azért, mert valami sztereotípia miatt gáznak tartod a csajt, akivel mégis lefeküdtél és mégis jó volt és aztán a fenti sztereotípia miatt szégyenled.
De degenerált kis pöts, aki kihasználja a csajokat, meg lenézi őket, inkább örülnél bszdmeg hogy volt egy jó estéd azzal a csajjal, te nagyképű kretén
Felejtsd el a mangalicát, elég majd az emléke, mint a zsír. Nekem is volt egyszer részegen egy kilengésem, bár akkor hála az égnek csak smárolás történt, az összes többi csaj az életemben fullos volt. :D
Szard le, megesik az ilyen mindenkivel, megy az élet tovább, gondolj a barátnőjelöltre, és a formás popsijára, hogy nemsokára azt zabálhatod.
Pacsi! :D
Talán azért érzed magad szarul, mert az vesz körül, hogy a kövér lányok kb. selejtek, de te ennek ellenére mégis jól érezted magad eggyel. Megdöntöttél magadban egy tabut, vagy hogyan mondjam.
Egyébként meg az a véleményem, hogy a vonzalom nem fekete meg fehér. Lehet valami megfogott egy pillanatra a kövér lányban egy éjszakára, hiába nem az eseted.
Nem biztos, hogy a ruhaméret tesz valakit 'fullossá'.
Szerintem jobb ha van egy jó estéd egy kevésbé jó csajjal, mintha felszetted volna a buli legjobb csaját de aztán fekszik alattad mint egy fadarab.
Egyébként is felejtsd el ezt az egészet és foglalkozz azzal a lánnyal aki tetszik.
#2 válaszoló nagyon a lényegre tapintott, igaza van.
Ha már ilyen "jót" alakítottál.. azt azért tudd, hogyha ez kitudódik, és a "kövér" lány (fogadni mernék, hogy max 10kg súly választja el a botsáska állapottól) megtudja, akár egy életre is lerombolhatod az önbizalmát. Ez csak tapasztalat, semmi egyéb.
Lehet, hogy a mini cici-cuki ruci csaj fele annyit nem ér emberileg, mint az, akit a súlya miatt megbántál utólag. Az emberi érték mértékegysége nem a full, egyáltalán honnan jött ez a baromság? Én csak olyat ismerek, hogy full HD TV, ami nem fog engem megbecsülni, nem fog ott lenni a rosszban, és csak a számlámat fogja lepusztítani. Pedig nagyon fullos külseje van, nemde?
Bár azt érzem most, hogy a falnak beszélek, mert nektek kisfiúknak csak egy dugó pajti kell, vagy egy tökéletes plasztik, akit büszkén mutogathattok. Nem is írnám tovább, mert semmi közöm a döntéseitekhez. Idővel úgyis rájöttök, hogy miről hablatyolnak ezek a "lúzerek", akik inkább a nagy szivet keresik a "full" helyett.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!