Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos az igényesség?
Egy csomó olyan lányt látok manapság az utcákon, akik egyáltalán nem adnak magukra. Igénytelenül mászkálnak a pasijaik mellett, akik meg jól néznek ki. Annyira szánalmas, felmegy bennem a pumpa mikor látom, hogy nincs megmosva a hajuk, csupa zsír, tele van pattanásokkal az arcuk, meg se próbálják elfedni. Smink nuku, csak karikás szemek, szedetlen szemöldökök, bajusz, mitesszer hegyek... És ott vannak még a kiszáradt kezek, tövig rázott körmök, szőr everywhere.
Én hetente 3-szor megmosom a hajam, beszárítom vagy kivasalom, szépen tudok sminkelni, járok kozmetikushoz, egészségesen táplálkozok és sportolok így nincsenek pattanások az arcomon. Járok körmöshöz, szőrtelenítek ha kell, mindent megteszek azért, hogy ne tűnjek igénytelen tehénnek. Nem is kell fejlesütve szégyenkeznem, ha egy jó pasi oldalán jelenek meg valahol, és neki sem kell szégyenkeznie miattam. Csomó lány erre miért nem képes? Oké, hogy fontos a belső, de senkinek sem lesz merevedése, ha közelről meglátja, hogy a barátnője bajsza egész pattanásarmadát rejt...
Nektek mi erről a véleményetek?
20L
Ha úgy gondolod, hogy te eléggé csinos vagy, párod is van, akkor nem mindegy hogy más nők milyenek? Mit foglalkozol vele?
Én szakács vagyok. Napi 12 órát dolgozom. Van egy másod állásim, párom, gyereket is nevelek.
Szeretnék csinos és dekoratív lenni, de nem lehet.
Nem keresgethetem a műkörmöt a kajában, ezért nincs. A kezemmel dolgozom. A sok fertőtlenítéstől ki van száradva és rövidre vannak vágva. Hiába kenem. Sminket nem hordok, azt a pár percet is inkább alvással töltöm. Na meg jobb is ha hagyma vágáskor nem az államon csorig a szemfestékem. Hajat hetente mosok. Száraz, hiába minden. Kozmetikusra és fodrászra se pénzem, sem időm. Magamnak csinálom, ha van rá idő. Napi 2x 30 percre pedig fölösleges kiöltözni. Jó a melegítő is.
De mit érdekel ez téged? Netán fáj?
Fontos-e az igényesség? Igen.
Igényes pasi igényes nőt fog keresni. Ennyi.
Mit érdekel téged, hogy másnak milyen barátnője van?
A lényeg, hogy ti szeretitek egymást. De azért nem kell más lányokat lehordani mert nem sminkeli magát meg pattanásai vannak stb. Ők is ugyanolyan emberek mint te se tőbbek se kevesebbek, màsnak ez jön be. Te meg örülj annak, hogy így szeret a barátod ahigy vagy, és hidd el ha nem sminkelned magad meg kozmetikushoz jarkalnal stb, ugyanugy szeretne mert önmagadért szeret nem a kinezeted miatt.:))
Fontos az igényesség, de az nem egyenlő túligényességgel!
Mert bezony - legalábbis nekem - a ló túlsó oldala is taszító. Nem kell nekem egy műcicababa.
Bizonyos dolgokra jó, ha odafigyelnek a hölgyek, de ha valaki napi több órát ilyenekkel tölt el, az csak időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!