Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos az igényesség?
Egy csomó olyan lányt látok manapság az utcákon, akik egyáltalán nem adnak magukra. Igénytelenül mászkálnak a pasijaik mellett, akik meg jól néznek ki. Annyira szánalmas, felmegy bennem a pumpa mikor látom, hogy nincs megmosva a hajuk, csupa zsír, tele van pattanásokkal az arcuk, meg se próbálják elfedni. Smink nuku, csak karikás szemek, szedetlen szemöldökök, bajusz, mitesszer hegyek... És ott vannak még a kiszáradt kezek, tövig rázott körmök, szőr everywhere.
Én hetente 3-szor megmosom a hajam, beszárítom vagy kivasalom, szépen tudok sminkelni, járok kozmetikushoz, egészségesen táplálkozok és sportolok így nincsenek pattanások az arcomon. Járok körmöshöz, szőrtelenítek ha kell, mindent megteszek azért, hogy ne tűnjek igénytelen tehénnek. Nem is kell fejlesütve szégyenkeznem, ha egy jó pasi oldalán jelenek meg valahol, és neki sem kell szégyenkeznie miattam. Csomó lány erre miért nem képes? Oké, hogy fontos a belső, de senkinek sem lesz merevedése, ha közelről meglátja, hogy a barátnője bajsza egész pattanásarmadát rejt...
Nektek mi erről a véleményetek?
20L
És lám, mégis nekik van pasijuk..
Ne aggódj cica, vágjuk mi bajod
"mindent megteszek azért, hogy ne tűnjek igénytelen tehénnek"
De sikerült?
lehet pont erre gerjed az adonisz pasijuk
te add önmagad és kész
minek foglalkozol másokkal?
lesz neked is egy jó pasid,nyugi!
..
Kedves cicababa!
Én most a másik oldalró írok, a te szerintedi "igénytelen" oldalról.
28 éves autószerelő nő vagyok, nekem nem lehet műkörmöm. Ha lenne, ígyis-úgyis letörne, meg szerelni sem tudnék vele.
A kezem száraz, az olajtól, kenegethetem, de hiába. A gépzsír, és az olaj kiszárítja. Nekem is van néhány lustább napom, amikor reggel nincs kedvem megmosni a hajam. Nekem minimum 1-2 naponta kéne, hogy ne legyen tiszta zsír, és nem azért olyan mert nem törődök vele, hanem genetika. Mindenkinek lehet rosszabb napja. Sminket nem kenek a fejemre, mert minek? A természetesség mellet maradok inkább köszi. A szemeim majdnem mindig karikásak, és nem próbálom eltűntetni, mivel ez hajt, hogy én rendesen megdolgozok, hogy legyen normális életem, és majd családom jó körülmények közt. Elmondok valamit, én sminkelni sem tudok, meg félig-meddig azt sem tudom, hogy mi mire való. Nem vagyok rászorulva, hogy 20 tonna vakolatot kenjek a fejemre. Kozmetikushoz sosem jártam, a szemöldököm magam szedem, de van olyan hogy elfedkezem róla, és pár helyen össze-vissza nő. A bajszom is magam oldom meg, néha összejön hogy csak heti 1-2 alkalommal van időm leborotválni a lábam, a kezem szőrös, mint minden embernek, én azt bem szedem le, ezért lennék igénytelen? Nem tudok magassarkút/szoknyát/ruhát felvenni, mindig nadrág van rajtam, néha 1-2 pattanás előfordul, de azokat is kinyomkodom, de van akinek a hormonháztartása miatt felborul minden, és nagyon sok pattanása lesz, 1-2 év amire gyógyszerek(!) és minden féle kence-fice melett eltűnik, jártas vagyok ebben. Nem vagyok az a nádszál vékony anorexiás nő, van rajtam 1-2 kg felesleg, de képzeld! Emellett van egy párom, akivek már 6 éve együtt vagyunk! És ő nagyon is jól néz ki, üzletember, saját irodája van, és felsőkategóriás férfi, és azta mégis mellettem van. Mert szeret engem, elfogad úgy ahogy vagyok, így szeretett belém, és nem szégyell, mert tudja hogy napi 10-12 órákat dolgozom, reggel 7-re bent vagyok a műhelyben, este pedig 8-10 után haza megyek. A párom megbecsül, és tisztel, ami a részemről is ugyan így történik. A páromnak semmi baja a kinézetemmel, hogy kivan száradva a bőröm, hogy néha napján meglátszik a borosta a lábamon, hogy nincs leszedve a szőr a kezemről, a karikás szemeim. És még sosem csalt meg, kitart mellettem, mert megfelelek neki, pedig lett volna, nagyon-nagyon sok esélye megcsalni, mert most komolyan, az elegáns/sportos öltönyös embereket ki nem szereti? De te ezeket nem értheted meg, mert gondolom anyuci-apuci pénzel, vagy ha van párod az, te pedig 0-24-be jársz ide-oda barinőkkel, meg a beled sem dolgozod ki. Remélem segítettem a felfogásban. :-)))
biztos sok időd és energiád van, ha még ezeket is ráérsz megfigyelni, sőt még kérdést is kiírni ide
te legyél boldog a pasiddal, tök mind1 hogy mi miatt vannak együtt, ők is legyenek boldogok
igen fontos az igényesség, de máshol vannak a határok meghúzva
Az igényesség fontos. De az is fontos, hogy elfogadj úgy valakit, hogy hibái vannak. És még fontosabb az, hogy a belsőért szeress valakit. A személyiség nagyobb eséllyel örök, mint a külső - egyszer mindenki megöregszik és nem lesz olyan kis csinos, mint 20 éves korában.
Vannak olyan szerencsétlen emberek, akik minden küzdelmük ellenére pattanásosak. Hormonális probléma és egyáltalán nem 100%, hogy a kozmetikus vagy a gyógyszerek megoldják a problémát.
A szőrrel ugyanez a helyzet. Vannak olyan lányok, akik szőrösebbek mint egyik-másik férfi. És tudod, nem mindenki engedheti meg magának a fizetéséből a liternyi gyantát, vagy nem fér bele az idejébe minden szőrszálat eltüntetni.
És ezt most folytathatnám még pár dologgal.
A sminket meg nem mindenki szereti. Mármint férfiak körében.
Abszolút becsülendő, hogy te képes vagy ennyi időt és energiát fordítani a megjelenésedre. Tényleg az. De nem kell felháborodnod azon, hogy mások nem képesek erre, és ne nézd le őket ezért. Ha boldogok és egészségesek úgy, ahogy vannak, akkor nincs probléma.
És bocsánat, hogy ilyet írok, de talán fordíts a belsődre is ugyanolyan nagy (vagy nagyobb) figyelmet és odaadást, mint a külsődre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!