Mennyire tölt be fontos szerepet szerintek a külső, a szépség a mai világban, illetve a ti életetekben?
Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek manapság egyre jobban erre irányul csak a figyelem, szerintetek jogos?
Számotokra mennyire fontos a külső bennetek és másokban egyaránt?Sokat adtok a külsőre, magatokat szépnek tartjátok(alapból) vagy tesztek annak érdekében valamit(értem ez alatt, hogy nem túl szerencsés géneket örököltetek, de a folyamatos ápolás, oda figyeléssel próbáltok változtatni)
Ha magamról van szó akkor elég fontosnak tartom. Szerintem alapvetően is szép vagyok, de nem az a fajta akire mindenkinek csorog a nyála, mert szinte tökéletes, és igen, teszek is érte hogy szebb legyek.
Más külsejével nem foglalkozom, kivéve persze ha párt keresek magamnak, egy nagyon helyes fiún természetesen megakad a szemem, de nem a tökéletest keresem, a lényeg hogy valami külsőleg(is) megfogjon benne, meg persze hogy ne legyen igénytelen. 19/l
Én próbálom helyén kezelni a dolgokat, és alkalomnak megfelelően öltözni. Ha kell, akkor csinosan, ha kell, akkor praktikusan. Igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, és olyan ruhákat választani, amik jól állnak. Nyilván nem véletlenül válaszolgatok a szépség és divat kategóriában... :)
Nem gondolom hogy manapság többet számítana a külső, régen is voltak elvárások, és ma is vannak, csak mások. Vannak akik túlgondolják a dolgokat, de ez régen sem volt másképp, pl nagymamám nagyon hiú volt, nyugdíjasként is fodrász, smink, festett köröm, kölni volt az alap.
Számomra fontos a külső, de nem vagyok a külsőm megszállottja. Összességében véve én is szépnek tartom magam, leszámítva egy-két olyan dolgot, amin nem tudok változtatni. De alapjában véve elégedett vagyok magammal, és teszek is érte, hogy ez így maradjon.
A külső másokban is fontos, elvégre az alapján születik meg az a bizonyos első benyomás. Viszont a szép külső semmit sem ér, ha a hozzá párosuló belső egy nulla. Akkor már inkább belső értékek egy átlagos külsővel! Én így gondolom.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!