Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha szűz vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szűz vagyok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Nem vagyok egy Axl Rose, de csúnyának se tartom magam. Mások se mondták ezt rám. Lényeg a lényeg nagyon érzékeny vagyok... Szokták mondani, hogy csajozzak. Hogy? Igazából verbális téren nagyon erős vagyok érzelmileg is (mármint jó lelki támasz vagyok). Egyszerűen nem vagyok képes csajozni... Ez a "felszedés" hogy egy belvárosi romkocsmában leszólítsak egy random csajt... Nem reális meg őszintén szólva nagyobb igényeim vannak minthogy leápoljanak. A közelebbi barátaim 15-17 elvesztették. Van közöttük olyan is, aki 18 évesen úgy néz ki mintha 13 lenne és nem szűz. Nem akarok a bányarémmel kezdeni. Se olyannal, akit nem ismerek. Nyilván nem a gyerekeim anyjával akarom elveszíteni, de azért jó lenne ha közel állna hozzám. Felnőtt vagyok, nem tartom magam se unintelligensnek, se érettlennek, de még mindig a gyerekkorba vagyok és nagyon... Nem tudom... Megőrülök. Feszült vagyok. Már azon gondolkodtam, hogy prostituálthoz kellene elmennem. Van rá pénzem, de ennél azért többre tartom magam. Igazából jó barát lennék. Mármint párkapcsolatban. Nyomaszt az érzés. Borzalmasan félek, hogy hamar elmegyek... Igazából ez a legnagyobb félelmem. Meg tudom hogy ezt kapcsolatban, pláne az elsőnél de na... Járható szerintetek az az út, hogy több alkalommal megyek prostituálthoz, pl két hetente, amíg magammal nem vagyok annyira elégedett, hogy tovább szenvedjek, hogy nincs senkim.

Van valakinek tapasztalata örömlánnyal, milyen volt?

2017. szept. 16. 21:08
1 2 3
 21/26 KJUsul ***** válasza:
51%

Ez most komoly? Mégis mi a francot tudna neked mondani bárki, amit te magad is ne tudnál? Mi a célod, Hogyan gondolkodsz erről a dologról?

Egyszerűen legyél önmagad és tedd azt, amit az erkölcseid és a szíved diktál, ennyi. ÉS hülyeség, hogy a kettő nem egyeztethető össze. Más véleményét meghallgathatod, de csak azért ne vetkőzz ki magadból, mert úgy érzed, hogy elvárják.

Én úgy gondolom, hogy prostihoz menni undorító, de az én vagyok. Ha neked ez vágyad csináld, úgyis eldöntötted márt mit akarsz, csak arra vársz, hogy valaki megerősítsen. Szóval tedd, amit helyesnek gondolsz, ennyi.

2017. szept. 17. 19:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tegye, mert 18 évesen ez akkora baromság, hogy k...ra meg fogja bánni. És még ki se próbálta rendesen az ismerkedést a leírtaktól működőképesebb környezetben.
2017. szept. 17. 19:27
 23/26 anonim ***** válasza:

Most gondolod, hogy egy érzékeny fiúnak fog menni a csajozás a leírt környezetekben.

A legegyszerűbb tényleg szórakozóhelyen, romkocsmában, fesztiválon vagy Tinderen ismerkedni. Mindenhol máshol ezerszer nehezebb... főleg ahol józanok az emberek.

2017. szept. 17. 19:46
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet, magamból indulok ki. Én például sosem tudtam volna egy tucat szórakozóhelyen beilleszkedni, ahol a hangos diszkózene mellett egy bárpult meg tánctér van. Amilyen divatos ott felszedni valakit, annyira ingerszegény is. Az egyetlen amit tudsz csinálni az hogy rázod az öklöd a tömegben egy olyan zenére amivel nem azonosulsz, vagy megpróbálsz az adott lányra bénán rámozdulni, ami elég esélyes hogy (milyen meglepő) nem fog összejönni. Ráadásul oda pont olyanok járnak, akik ha elég dekoratívak, hozzászoktak hogy nagy dumával meg önbizalommal lehet rájuk hatni.

Talán a Tinder az, amire még azt mondom, hogy könnyebb, mert elég egy igényesen és előnyösen regisztrált profil, és optimista hozzáállás. De szerintem az sem az igazi, mivel a legtöbb ismerősöm kaland keresésre használta, szintén nem önbizalomgyűjtőnek.

Viszont egy eseményen, programon, show vagy előadáson eleve

- nem ciki egyedül elmenni

- kapásból van egy közös téma, kiindulópont

- nem stresszes a légkör, hogy sikerül-e felszedni most vagy 10mp alatt lerí hogy elbénáztuk a "csajozást"

- nagyobb a választék, mert a lányok sem feltétlen a menő pasikat sasolják ott, aki leveszi őket a lábukról, hanem átlagban szerényebbek, visszafogottabbak is lehetnek

- nincsenek hülye dilemmák, hogy meg kell-e hívni italra vagy gáz, ha nem visszük táncolni és ő se ilyenekből következtet, meg amúgy is ez tök kínos szerintem

2017. szept. 17. 20:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Diszkóban sohasem voltam. Ellenben egy jó koncert vagy olyan zeneileg jó esemény, vetítés, felolvasó est egy romkocsmában ahol azért iszogatnak az emberek az más.

Járok konferenciákra, előadásokra ahol sok a hasonló érdeklődésű ember... szerintem ott sokkal nehezebb ismeretlenül odamenni valakihez, ha nem vagy nagy dumás.

Én csak azt mondom, ha neki nem megy a legkönnyebb helyen, mondjuk egy igényesebb fesztiválon, némi pia után... ahol erről szól az egész...akkor a mélyvízben meg főleg nem fog tökjózanul.

Bár nekem az össze barátnőm ismerősi körből, vagy szakmai körökből lett... ehhez marha nagy szerencse is kell.

2017. szept. 17. 23:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát én meg inkább a fesztiválokon vagyok elveszve. (Voltam már a "sajtó legendás" soundon, efotton, strandon is) Az emberek klikkekben vannak ott is, és mindig tartanak valahová. Ott aztán nagyon direktben kéne leszólítani valakit, akinél nem biztos hogy tetszik ha megjelenik valaki és legyeskedik körülötte. Senki nem fog az ölbe pottyanni, ott is pedálozni kell azért. És fel vannak készülve rá, hogy csajozni akar a srác, azért is sokkal inkább méregetnek. Na most akinek nincs önbizalma, az itt halmozza magának a kudarcokat, mert egyrészt lerí róla hogy nincs a helyzet magaslatán tehát inkább lerázzák, és ezután azt hiszi, ő nem kell senkinek, és az egésznek itt vége neki nem való a csajozás. Lehet, hogy így van, de épp ez a lényeg, hogy ott muszáj direktben csajozni és szerintem szerencsésebb annak, aki ott nem szorong. De ha jelentkezek egy programra önkéntesnek, akkor ott biztosan lesz valami interakció.
2017. szept. 18. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!