Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szűz vagyok? (Bővebben lent)
18 éves fiú vagyok. Nem vagyok egy Axl Rose, de csúnyának se tartom magam. Mások se mondták ezt rám. Lényeg a lényeg nagyon érzékeny vagyok... Szokták mondani, hogy csajozzak. Hogy? Igazából verbális téren nagyon erős vagyok érzelmileg is (mármint jó lelki támasz vagyok). Egyszerűen nem vagyok képes csajozni... Ez a "felszedés" hogy egy belvárosi romkocsmában leszólítsak egy random csajt... Nem reális meg őszintén szólva nagyobb igényeim vannak minthogy leápoljanak. A közelebbi barátaim 15-17 elvesztették. Van közöttük olyan is, aki 18 évesen úgy néz ki mintha 13 lenne és nem szűz. Nem akarok a bányarémmel kezdeni. Se olyannal, akit nem ismerek. Nyilván nem a gyerekeim anyjával akarom elveszíteni, de azért jó lenne ha közel állna hozzám. Felnőtt vagyok, nem tartom magam se unintelligensnek, se érettlennek, de még mindig a gyerekkorba vagyok és nagyon... Nem tudom... Megőrülök. Feszült vagyok. Már azon gondolkodtam, hogy prostituálthoz kellene elmennem. Van rá pénzem, de ennél azért többre tartom magam. Igazából jó barát lennék. Mármint párkapcsolatban. Nyomaszt az érzés. Borzalmasan félek, hogy hamar elmegyek... Igazából ez a legnagyobb félelmem. Meg tudom hogy ezt kapcsolatban, pláne az elsőnél de na... Járható szerintetek az az út, hogy több alkalommal megyek prostituálthoz, pl két hetente, amíg magammal nem vagyok annyira elégedett, hogy tovább szenvedjek, hogy nincs senkim.
Van valakinek tapasztalata örömlánnyal, milyen volt?
Ez a Miquel az egyik legostobább okoskodó ezen az oldalon, és kb az összes hsz-e arról szól hogy a mellét veregeti vagy valamilyen szinten egot hajt fel magának, szóval ne vedd relevánsnak.
Az, hogy prostikon gondolkozol, egy elég hülye ötlet. Egy bélyeget ragasztasz magadra, hogy csak így sikerült. Ez +5 év helyett sem éri meg, jobban is teszed, ha elfelejted, marha sok szűz kerül egyetemre is. Aztán ha beindul, ez már nem jelent akadályt.
A hiba ott van, hogy messze nem merítetted ki a lehetőségeket. Net, romkocsma? És a hobbik, közösségi programok, nyílt események? Ha ilyen félelmeid vannak, arra borzasztó egyszerű a magyarázat. Olyat keress, akiből azt nézed ki, hogy nyugodt fajta, és nem fog követelőzni meg siettetni. Nem nehéz kipécézni, csak tedd fel magadnak a kérdést. Azt viszont hogy nem akarsz olyannal kezdeni akit nem ismersz, jobb ha elengeded, mert ezzel eléggé ellehetetleníted magad. Ismerkedni el kell kezdeni valahol, a jelenlegiekkel meg gondolom nem vagy olyan viszonyban.
Az a gyanúm, hogy fordítva ülsz a lovon. Azt hiszed, hogy van a szexkapcsolat, meg a barátság lánnyal, és ez két különböző dolog.
Nem így van. A szex a szerelem tartozéka, a szerelem pedig egy szexuális töltettel bíró, mély barátság.
Folytasd te csak a barátkozást a lányokkal, és kicsit próbálkozz is. Ha nem teszed, szegény lányok azt hiszik, hogy nem tetszenek neked, és csak barátkozni akarsz velük. Szomorkásan bár, de elfogadják. ;) Ne járj így, mutasd ki, mondd meg nekik, hogy vonzóak, hogy tetszenek neked! A leghosszabb, ami történhet, hogy kiderül, hogy nem kölcsönös, de tudd, hogy akkor is jól esik nekik. Szerencsére lányból elég sok van...
Nem vagy elkésve!
Az a gyanúm, hogy fordítva ülsz a lovon. Azt hiszed, hogy van a szexkapcsolat, meg a barátság lánnyal, és ez két különböző dolog.
Nem így van. A szex a szerelem tartozéka, a szerelem egy szexuális töltettel bíró, mély barátság.
Folytasd te csak a barátkozást a lányokkal, és kicsit próbálkozz is. Ha nem teszed, szegény lányok azt hiszik, hogy nem tetszenek neked, és csak barátkozni akarsz velük. Szomorkásan bár, de elfogadják. ;) Ne járj így, mutasd ki, mondd meg nekik, hogy vonzóak, hogy tetszenek neked! A leghosszabb, ami történhet, hogy kiderül, hogy nem kölcsönös, de tudd, hogy akkor is jól esik nekik. Szerencsére lányból elég sok van...
Nem vagy elkésve!
Nem így van. A szex a szerelem tartozéka, a szerelem pedig egy szexuális töltettel bíró, mély barátság.
Nem vagy elkésve!
Nem így van. A szex a szerelem tartozéka, a szerelem egy szexuális töltettel bíró, mély barátság.
Nem vagy elkésve!
Folytasd te csak a barátkozást a lányokkal, és kicsit próbálkozz is. Ha nem teszed, szegény lányok azt hiszik, hogy nem tetszenek neked, és csak barátkozni akarsz velük. Szomorkásan bár, de elfogadják. ;) Ne járj így, mutasd ki, mondd meg nekik, hogy vonzóak, hogy tetszenek neked! A leghosszabb, ami történhet, hogy kiderül, hogy nem kölcsönös, de tudd, hogy akkor is jól esik nekik. Szerencsére, lányból elég sok van...
Nem vagy elkésve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!