Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt lehet kérni egy nőtől?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy undorodom a műanyag ruháktól ,de leginkább a nejlonharisnya viszolyogtat egyszerűen taszít a látványa undorodom tőle.
Azt szeretném hogy olyan nővel találkozzak, aki hasonló véleményen van vagy legalábbis elfogadja ezt a fóbiámat ha a megismerkedésünk előtt még szeretett harisnyát viselni.
F/40
2017. szept. 16. 19:18
11/12 anonim válasza:
Ha a mélygarázsban beülök az az autóba és szintén mélygarázsban szállok ki akkor nekem télen is elég a műszálas pl. Ha a combom összeérne akkor pedig nem az lenne a legnagyobb gondom, hogy hogy áll a harisnya. Plusz én semennyire nem vagyok alkalmazkodóképes így nem érdekelne. Az más hogy szex közben mi van rajtam, felveszek bármit.
12/12 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben meg egy bélelt nadrág is megteszi.
Összérő combokra is kitűnő megoldás a nadrág vagy az edzés fogyókúrával egybekötve.
Ha meg nem vagy alkalmazkodóképes akkor valószinű hogy csak olyan partner jöhet számításba aki toleráns veled vagy egy az izlésetek.
Szexről pedig nem esett szó.
2017. szept. 27. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!