Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt lehet kérni egy nőtől?
Arról lenne szó hogy undorodom a műanyag ruháktól ,de leginkább a nejlonharisnya viszolyogtat egyszerűen taszít a látványa undorodom tőle.
Azt szeretném hogy olyan nővel találkozzak, aki hasonló véleményen van vagy legalábbis elfogadja ezt a fóbiámat ha a megismerkedésünk előtt még szeretett harisnyát viselni.
F/40
Hááát, nehéz ügy. Persze ha nagyon szerelmes a nő, akkor megtehet ilyet egy pasiért, de a harisnya annyira alap darab. Ez azt jelentené, hogy csak nyáron hordhat szoknyát, mert télen kell alá valami.
A combfix is taszít vagy csak a harisnyanadrág?
Ha a nejlon a gáz, akkor gyapjúharisnya mehet?
Válassz fiús lányt, aki mindig nadrágban jár.
Köszönöm a válaszokat, igazából az első kommentelő válasza,ötlete tetszett a legjobban és úgy érzem még kivitelezhető is lenne.
Ismeretségi kőrömben vannak olyan nők akik utálják a harisnyát csakhát ők nem tetszenek nem a zsánereim,viszont ők megcáfolják hogy a harisnya alap mint ahogyan írták közületek.
Azt meg vitatnám hogy egy pamut harisnya nőies lenne ,mert legalább annyira nem az mint a nejlon férfias.
Amúgy köszi mindenkinek. :)
A tapintása számomra idegen rideg vékony nem természetes,maga az anyaga látványa visszataszító számomra és igazából funkciómentes mert semmi értelme sem télen sem nyáron.
A combfix az meg aztán hihetetlenül haszontalan dolog, a nadrág tovább fejlesztett még haszontalanabb változata.
Próbálj meg egy napot nadrág nélkül sétálgatni. Női alsóban persze, aminek szintén nincsen szára. Ha összeérnek a szombjaid akkor a nap végére vonyítani fogsz egy harisnyáért.
Nagy hidegben szintén fel kell vennem ruha alá, hogy ne fázzak annyira.
Számodra lehet nincsen funkciója, elvégre nem te hordod.
Hozzáteszem, én is utálom. De, hogy hébe-hóba nem vehetnék fel harisnyát mert a párom szerint nincsen funkciója, na azt köszönöm nem.
Miért nem jársz nadrágba??
Akkor nem ér össze a combod. Pl.
Ha utálod te is akkor nem kell szoknyát viselni amihez kéne harisnya.
Én fecskét hordok és nyáron RÖVID nadrágba vagyok nem ebbe az angolszász divatba ami térdig érő és nekem is össze ér a combon mert ráadásúl testépítek tehát nem átlagos a combom és én kibírom.
Olyan mint a hónaljnál a bőr ott sem dörzsölődij ki.
Amúgy ellent mondtál magadnak mert ha nem szereted akkor simán lemondanál róla ha a párod kérné.
Télen a nejlon amúgy sem ér semmit.
Sok nő bizonyos ruhák miatt nem járna olyan pasival aki épp azt viseli , nálam a harisnya a mumus..
És kiállok amellett hogy nincs funkciója ha műszálasról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!