Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként ciki anált kérni?
Nagyon élvezem, a jelenlegi barátommal, ugyanis istenien csinálja:) viszont ritkán kezdeményez hátul, pedig én csinálnám gyakrabban is szívesen:) de nem merem kérni tőle, szerintem ez a fiú dolga:D ha meg nem szeretné akkor miért erőlködnék ezzel? Meg még az is közrejátszik, hogy a kapcsolatunk elején már beszéltünk erről, és emlékszem, hogy említette számára nem egy óriási extra a popsiszex, szóval simán megvan nélküle.. lehet ezért nem kezdeményez?
L
"de nem merem kérni tőle, szerintem ez a fiú dolga:D"
Elég nagy baj, ha nem mered elmondani a barátodnak a szexuális vágyaid. Nem fog megenni, szóval nyugodtan megemlítheted és még csak nem is "ciki".
ha erre vágysz beszélj róla...NYISD KI A SZÁD!
miért lenne a fiú dolga az anál?
persze minden legyen a srác dolga? :)
na ne már...ha szeretnéd kérd, beszélj róla
Kérd nyugodtan :D
Én sem kezdeményeznék, mert jól megvagyok nélküle, de ha a barátnőm kéri, természetesen benne vagyok.
20/F
Ti akartatok egyenjogúak lenni, akkor tessék kezdeményezni is...
Chh..
Hát én nem akarok egyenjogú lenni!
Nekem igenis szükségem van egy erős férfira aki mellett lehetek törékeny és gyengéd! Bocsánat, hogy nőnek szeretném érezni magam.. jesszus!
A többi választ köszönöm!
Attól még nő maradsz, sőt igazán az vagy, ha szex közben bepucsítasz és mondod neki, hogy "most dugd meg a popsimat!"
El kell mondani, mit akarsz. Sajnos a fiúk genetikailag olyanok, hogy belátnának a nők gondolataiba, bármennyire is ezt hiszitek.
Most megtanítok neked egy informatikai alapfogalmat a te példádon keresztül:
deadlock
Ott vagy te, akinek van egy vágya - több anált szeretnél, de ezt te nem mered elmondani. Ott van a párod, aki szintén szeret veled análozni, de fél tőled többet kérni. Mivel egyikőtök sem kezdeményez (ez a deadlock), minden egyes szex során várod majd, hogy talán ezúttal több anál lesz, de csalódni fogsz.
Mivel neki nincs rá igénye, s a lányok nagy része nem lelkesedik a popsiszexért, s miért ne gondolná hogy te is közéjük tartozik, magától nem fogja kezdeményezni.
Mondd meg neki, hogy te szereted, amikor ott is kényeztet, és igényel és is, akár minél vadabban is! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!