Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként nagyon ciki az első csók?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon pasiztam, meg semmi. Most azonban beszélgetek egy fiúval és elhívott randira :)2016. ápr. 20. 19:53
1/7 anonim válasza:
Fiú létemre kb. semennyire sem érdekelne, nemhogy cikinek tartanám, ha amúgy bejössz.
2/7 anonim válasza:
Igen, azt javaslom rögtön a másodikkal kezd.
Miért lenne gáz? :D Most komolyan.
3/7 anonim válasza:
jobb mint ez a sok szűzlotyó lent a diszkókban meg itt ott ennek a fiúhavernak egy csók annak egy csók amannak a lánynak is egy, amúgy heteró vagyok stb,,
forró piszkavasra húznám ezeket, ez a ciki nem te
4/7 anonim válasza:
Én meg 20 éves fiú létemre nem csókolóztam még... :D
5/7 anonim válasza:
Én 19 voltam az első csóknál.
20f
6/7 anonim válasza:
Volt ilyen lánnyal randim, kifejezetten örültem neki. :) Egyfajta kitüntetés elsőnek lenni, bármiről is legyen szó.. :)
7/7 anonim válasza:
Nem ciki, hanem cuki. :-)
Sok boldogságot!
44/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!