Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki a csók gyakorlása? 14/L
Figyelt kérdés
Nekem eddik 3 csókom volt a barátnőmnek pedig 1 se.. úgyhogy egymáson gyakorlunk. Szerintetek ez gáz? 14/L2016. ápr. 7. 19:24
2/13 bit123bit válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz 17/F
3/13 anonim válasza:
Ehh, szerintem ez izgató :D. Szerintem nem gáz, de velem is gyakorolhatnál, nekem is csak egy volt idáig. 17/F
4/13 anonim válasza:
Mi van? Két lány csókolózik úgy, hogy nem leszbik?
Bocsi, de ez gáz.
5/13 anonim válasza:
Hat szerintem massal gyakoroljon. Ne ket 14 eves lany
7/13 anonim válasza:
Ezt most elképzeltem :D nem gáz hanem nagyon szexi így belegondolva :D
9/13 anonim válasza:
csókolózz velem 16/F :D nekem már azért volt pár száz csókom
10/13 Firedoom válasza:
Ket 14eves lany smarolja egymast? Egy álom valna valóra :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!