Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent a "kíváncsi hetero"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a "kíváncsi hetero"? Nem értem.

Figyelt kérdés
Számomra a hetero azt jelenti, hogy csak az ellenkező nemmel képes szexuális kapcsolatot létesíteni.A sajátjával még kíváncsiságból sem, ha mégis, az akkor már nekem nem hetero, hanem biszex hajlamú.
2017. szept. 16. 15:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát 10-es.😃 Nekem inkább hülyének nézést jelent ez a "szakkifejezés".

Egy igazi hetero még minimálisan sem lesz kíváncsi a saját nemére.Most magamból indultam ki.

Aki meg biszexuális, minek hülyíti a népet kíváncsi hetero megnevezéssel?Vállalja fel, hogy Mindkét nem érdekli, és Ennyi.

2017. szept. 16. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!