Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a "kíváncsi hetero"? Nem értem.
Én kíváncsi hetero faszi vagyok, de csak az alábbi felállásokban:
-2 csaj és én
-3 csaj és én
-a világ összes szép nője és én
Neked van igazad, ne aggódj.
A kíváncsi heterók csak így védik az önértékelésüket
Ez ennél szerintem bonyolultabb:
Az emberek többsége (tapasztalato szerint) úgy fogja fel a szexuáli beállítottságot mint egy venn diagramot. Az egyik halmazba azok tartoznak akik csak az ellenkező nemhe vonzódnak: ők a heterok, a másikba azok akik csak a saját nemükhőz: ők a homoszexuálisok és van a két halmaz metszete: őket nevezzük biszexuálisoknak. Ha így nézzük nem létezik a "kiváncsi hetero", DE a helyzet az, hogy ez nem így műkődik (ott van pl. a Kinsey skála). A helyzet az , hogy minden ember más ilyen téren is: ami az egyik embernek "belefér" az a másik számára elfogadhatatlan... A "kíváncsi hetero", ha így vesszük olyan ember aki heteronak vallja magát viszont minimálisan érdekeli a saját neme, de nem eléggé ahoz, hogy bi-nek lehessen mondani ezért "kíváncsi heteronak" cimkézi magát.
Röviden a "kíváncdi hetero" létezik is meg nem is: attól függ hogy ki hogyan fogja fel a suexualitást és ameddig a "cimkés rendszer" működik lesznek akik ide sorolják be magukat. (Zárojelben megkérdezném, hogy milyért jó egyeseknek minden áron bekategorizálnijuk magukat valahova?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!