Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik tartós kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik tartós kapcsolatban gumival védekeznek, azok hogy oldják ezt meg?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,adott egy tartós,jól működő párkapcsolat,ahol - mivel a nő nem szedhet tablettát-, évek óta gumival védekeznek.

Tehát minden egyes alkalommal, legyen az napi 3 ,vagy heti 5, teljesen mindegy,tehát rendszeresen gumi van.

Én értem,hogy fontos a védekezés és azt is tudom,hogy már vannak nagyon jó minőségű és extra vékony gumik,

DE!

Az a kis réteg akkor is ott van köztetek,ergo a farok sosem ér a punci belsejéhez.Tehát igazából nem érintkeztek.

Ezen pszichésen hogy szoktatok túllépni ?

Hogy sosem a párod bőrét érzed,hanem egy idegen anyagot?

N

2017. szept. 16. 02:14
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Ha egyszer nem szedhetsz tablettát, hát akkor nem szabad próbálgatni...

Ha alkalmi kapcsolatod van, akkor mindenképp gumi...

Nem csak a nem kívánt terhesség előzhető meg vele, hanem a nemi úton terjedő betegségek is.

Állandó partnerrel már más a helyzet. Ebben az esetben előbb - utóbb úgy is szóba kerül a téma, hogy miért ne hagyhatnátok el a gumit. Szerintem simán meg is tehetitek, nem csak gyógyszer jó erre a célra...

A megszakításos módszert már írták előttem.

Számolgathatjátok, hogy ovuláció mikor van nálad, és akkor nincs szex (naptár, hőmérő...) Ennek a megszakításos módszerrel együtt az a hátránya, hogy könnyen anyuka lehetsz, elég, ha csak egyszer számoljátok el, vagy veszi ki későn... és már az előváladék is tartalmaz spermiumot. Előnye hogy teljesen ingyen van.

Mi spirált használunk évek óta. Egyszer megveszed, jó minőségűt, nőgyógyászhoz úgy is jársz gondolom, felrakja, aztán mehet minden ahova akarjátok ;)

Csak úgy megjegyzem, 100%-os hatékonysággal SEMMI sem bír, tehát ennél is van némi esélye a terhességnek, de a nejemnek a doktornénije :) azt mondta, hogy a nyakát teszi rá, minden rendben lesz. :)

2017. szept. 24. 07:37
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

nem a védekezési módszerekről kérdeztem, mivel ezekkel kapcsolatosan még nálad is informáltabb vagyok.

A kérdésre nem igazán sikerült válaszolni :

Akik tartós kapcsolatban gumival védekeznek, azok hogy oldják ezt meg?

Kár a sok feleslegesen gépelt karakterért,

de hadd ne az én hibám legyen, ha valaki nem tud kérdést értelmezni és arra válaszolni.

Erre a "felelésre" Történelem órán egyes jár,

mert nem a kérdésre válaszol, hanem rizsál.

Amúgy már tárgytalan a dolog.

2017. szept. 24. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!