Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik tartós kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik tartós kapcsolatban gumival védekeznek, azok hogy oldják ezt meg?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,adott egy tartós,jól működő párkapcsolat,ahol - mivel a nő nem szedhet tablettát-, évek óta gumival védekeznek.

Tehát minden egyes alkalommal, legyen az napi 3 ,vagy heti 5, teljesen mindegy,tehát rendszeresen gumi van.

Én értem,hogy fontos a védekezés és azt is tudom,hogy már vannak nagyon jó minőségű és extra vékony gumik,

DE!

Az a kis réteg akkor is ott van köztetek,ergo a farok sosem ér a punci belsejéhez.Tehát igazából nem érintkeztek.

Ezen pszichésen hogy szoktatok túllépni ?

Hogy sosem a párod bőrét érzed,hanem egy idegen anyagot?

N

2017. szept. 16. 02:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%
Pff... xD Nem a gumi miatt hagytak ott, nyugi... x'DD
2017. szept. 16. 03:56
 12/22 A kérdező kommentje:
még nem volt párkapcsolatom,úgyhogy engem még nem hagytak ott.."nyugi"..
2017. szept. 16. 04:10
 13/22 A kérdező kommentje:

hála a jó égnek,eltűnsz végre.

apád azért gumit húzhatott volna.

puszi

2017. szept. 16. 04:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem okoz problémàt.

Ezen nem is agyaltunk hogy a fsz nem érintkezik a nunival

23 N

2017. szept. 16. 05:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Ezen pszichésen hogy szoktatok túllépni ?

Úgy, hogy szeretem. Évek óta így védekezünk. Jobb lenne gumi nélkül, de ez csak egy dolog.

Nehéz időkben bordás, dudoros óvszert veszek, és arra gondolok, hogy amennyivel kevesebbet érzek én, annyival többet érez a dudorok és bordák miatt a párom. Ez a gondolat nagy örömet okoz.

2017. szept. 16. 10:04
 16/22 A kérdező kommentje:

istenem,de édesek vagytok :)

most egy kicsit felcsillant a remény,hogy lehet így is párkapcsolatban élni,évekig.

Én megfogom próbálni a tablettát,de ha nem jön be,akkor muszáj lesz a gumi és már előre aggódtam,hogy egy férfi hogy marad meg egy nő mellett évekig,ha nem érezheti úgy.

2017. szept. 16. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Vagy ott a megszakításos módszer nekem 2 éve hatékonyan működik és ingyen van...
2017. szept. 16. 13:13
 18/22 A kérdező kommentje:
igen,erre is gondoltam,mint opció, de ott meg pont a legjobb résznél kell kivenni :(
2017. szept. 16. 13:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Nekem már volt részem ebben is, abban is, mármint hogy hüvelybe élveztem, vagy egyéb helyekre, de max a lovagló, amiben tényleg élvezetes oda élvezni, azon felül én jobban szeretem sokkal, ha kézzel/szájjal fejezi be a lány.
2017. szept. 16. 13:30
 20/22 A kérdező kommentje:
na ez jó hír !
2017. szept. 16. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!