Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik tartós kapcsolatban gumival védekeznek, azok hogy oldják ezt meg?
Tegyük fel,adott egy tartós,jól működő párkapcsolat,ahol - mivel a nő nem szedhet tablettát-, évek óta gumival védekeznek.
Tehát minden egyes alkalommal, legyen az napi 3 ,vagy heti 5, teljesen mindegy,tehát rendszeresen gumi van.
Én értem,hogy fontos a védekezés és azt is tudom,hogy már vannak nagyon jó minőségű és extra vékony gumik,
DE!
Az a kis réteg akkor is ott van köztetek,ergo a farok sosem ér a punci belsejéhez.Tehát igazából nem érintkeztek.
Ezen pszichésen hogy szoktatok túllépni ?
Hogy sosem a párod bőrét érzed,hanem egy idegen anyagot?
N
szerintem eléggé rossz a párhuzam...szex közben is nyilván szexelsz,mint ahogy búvárkodás közben is merülsz búvárruhában,más kérdés,hogy ez sz>ar és meddig vagy ezt hajlandó csinálni.
Ráadásul gumiban nem a nő nedvében úszik a farok.
Hogy a fenébe ne lenne zavaró?
Zokniban is tudsz lábat mosni,kérdés,hogy mikor dobod le magadról és mész olyanhoz,akinél nem kell zokniban lenni éveken át.
A pszichés háttere érdekel a dolognak és erre inkább férfiak válaszát várom,kösz.
76%-os:
válaszoltál már eleget.Köszönjük.
7-es:
a pszichés hátteredre :
a pasik akkor miért rinyálnak,hogy nem jó gumiban?
Aztán,x év múlva inkább lép,ahol nem kell gumizni.
a pszichés háttér alatt még azt is értem,hogy ha valakinek van igénye arra,hogy a párjával érintkezzen,akkor ez a gumi miatt szintén nincs meg.
Elhiszem,hogy itt vannak,akik annak örülnek,hogy egyáltalán tescos zacskóval a farkukon pina közelébe kerülhetnek, de akiknek már igényeik is vannak,azok nem biztos,hogy éveken át ezt tolerálni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!